Sougayilang 9+1BB Baitcasting Ritės Dviguba Stabdžių Sistema, Ritės 8KG Max Drag 8 :1 Didelės Spartos Žvejybos Ritės, Žvejybos Reikmenys

€24.35

€47.74

-48 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sougayilang Žvejybos Baitcasting Ritės, 8:1 Pavaros Santykis Super Sklandžiai Baitcast Ritės su Magnetine Stabdžių Sistema, 9 + 1 Guoliai antikorozinės Baitcaster Reel

Gaminio Parametrų:

Pavaros santykis: 8:1

Max Vilkite: 18lb

Svoris: 7.4 oz

Rutuliniai Guoliai: 9+1 Nerūdijančio Plieno

Linijos Talpa (mm/m): 0.235 mm-190m 0.285 mm-150m 0.330 mm-130m

Paketas apima:

1 x Žvejybos Ritės

Sougayilang Naują Atvykimo PERTVARKĄ Baitcasting Ritės lengvas ir kompaktiškas korpusas, labiau tinka tolimojo liejimo ir labiau tinka Amerikiečiams.Šoninis dangtelis yra skirta prisijungti prie žvejybos ritės, taip, kad nėra reikalo nerimauti dėl atsitiktinio praliejimo.Juoda ir raudona išvaizdą dizainas yra visiškai iš mados.ji yra lengvai pasirinkti žvejybos vietose, pavyzdžiui, Sūraus ir gėlo vandens.

Yra ten mygtukas magnetai pagrįstai pateikti.Brandaus magnetinė stabdymo sistema užtikrina ilgesnį liejimo su gera stabilumą ir efektyvų stabdymą, bus išvengta reakciją, todėl, kad naujokai taip pat gali tai padaryti be baimės!

10 aukštos kokybės rutuliniai guoliai gali suteikti ilgesnį gyvenimą baitcast ritės.Geriausias kokybės ir paslaugos visada yra mūsų galutinis tikslas-pasiekti.Taigi, galite pirkti jį su savimi.Atsparumas dilimui, lygus ir atsparus vandeniui, todėl galite galutinis silent patirtis.

Titanu padengti magnetinis žiedas, didelės spartos O tipo linijos vadovas, sumažinti lizdo pasipriešinimo.Puikus dėvėjimosi-varža ir šilumos išsklaidymo efektyvumą, daugiau sklandžiai mokėti ir imtis linija.Ilgiau mesti atstumas, sumažinti tikimybę reakciją.

Star vilkite gali pasiekti greičio ir galios balanso, ir gali ramiai susidoroti su didelės žuvys.Jis yra lygesnis, kurie bendrojo naudojimo svirtis neturi, savo ruožtu lengvai ir reguliuoti paprasta.

Aviacinio aliuminio lydinio medžiaga, tikslumo CNC technologijos, lengvas ritės, inercija, kad ritės, liejimo gerokai padidinti atstumą ir jausmas.

8:1 didelės spartos santykis, gali greitai atsigauti masalas, greitai rasti tikslinių žuvų.Žvejybos daugiau greitai ir veiksmingai kontroliuotų atgal į žuvų, padidinti efektyvumą ir malonumą žvejoti.

Žymos: 9 kryptis, Sougayilang, baitcast, cast ritės, žuvų virvė, linijos multifila, žvejybos ritės sougayilang, Baitcast Ritės, 9 pynė, masalas cast ritės

Žvejybos Ritės Tipas Baitcast Ritės
Pasirinkimas Kairėje/Dešinėje
Prekės Pavadinimas Sougayilang
Svoris 211G/7.40OZ
Vilkite Galia 8kg
Linijos Pajėgumas 0.23 mm-190m,0.28-150 m,0.3 mm-130m
Žvejybos Metodas Masalas Liejimo
spalva raudona
Masalo Tipas Pranešk Apie Netikrą Masalas
Modelio Numeris ŠDC
žvejybos ritės Masalas Liejimo Ritės
Medžiaga Metalo Mcterial
Pavarų Santykis 8
Stabdžių Sistema Magnetinių Stabdžių
Pozicija stream
Rutuliniai Guoliai 9+1

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų