Foto Studija šviesdėžės 50 * 50cm Profesionali Fotografija Palapinė su LED Apšvietimo Sulankstomas Foto Lauke Balta/Juoda/Oranžinė Backdrops

€50.85

€70.62

-27 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Įžanga

Šios Fotografijos Studijoje Šviesos Palapinės yra tvirtos, ir ji nuostabi fotografavimo efektas.Puikus daiktų, pavyzdžiui, Papuošalai, žaislai, elektronika, kosmetika ir t.t.

Savybės

· Unikalus dizainas, geros kokybės ir lengvas montavimas.

· Standartinės spalvos temperatūra: 5500K spalvinės temperatūros padaryti nuotrauką, spalvų standartas.

· Lengva fotografavimo režimas: Paspauskite jungiklį ateina pastovus minkštas vidinis šviesos, nereikia reguliuoti apšvietimo, nešiojamas su labai šviesus fotografavimo efektas.

· Lengva prižiūrėti

· Tvirtos: Akrilo medžiagos, su lygaus balto fono, patvarus metų, ne nerimauti, bet nulio, deformacijos ar išnyks, 8000 valandų lempos eksploatavimo.

· Nuostabios šaudymo poveikis: Didelio tankio balta minkšta šviesos be šešėlio, lengva rungtynės su bet kuriuo fono popierius ir fotoaparatą (koreguoti tinkamas apšvietimas poveikio).

· Puikus daiktų, pavyzdžiui, Papuošalai, žaislai, elektronika, kosmetika ir t.t. (straipsnių ne daugiau kaip 65% šaudymo vietos)

Specifikacija

· Gamintojas:Viltrox

· Pavadinimas:LED Foto Studija Minkštas Palapinė

· Išėjimas:18V-3A MAX

· Įėjimas:100-265V

· Galia:45W

· Spalva Temp:5500K

· IRC:82

· Viduje skaistis:10000-12000 Lux

· Dydis: 50x50x50cm

· Medžiaga:Akrilas+ABS+PVP+Lydinio

Paketų Sąrašas 1 x Photo light box 1 x Maitinimo adapteris 3 x Fono popierius((Juodos, Baltos, Oranžinės) 1 x Maitinimo laidas

Žymos: juoda photobox, tamsiai oranžinės spalvos led, kalbame palapinė, lauke foto studija, profesional photo light, fono nuotrauką, platus fotografijos backdrops, produkto fotografija, lauke foto, soft box palapinė

Modelio Numeris Foto studija, šviesos dėžutės
Prekės Pavadinimas ABESTSTUDIO
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų