Super dydis labai Didelis Kilimėlis Anti-slip Žaidimų Pelės Kilimėlis su Fiksavimo Krašto Gamtos Guma Pelės Padas žaidimas žaidėjus CS

€3.38

€5.05

-33 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Savybės:

[Didelis ir Tinkamo Dydžio.]Šios pelės mygtukai apima plotą, pilno dydžio klaviatūrą ir pelę, teikiantis daug vietos profesinės žaidimų ar biuro darbai.

[Ultra-sklandžiai Audinio Paviršiaus.]Optimizuotas greitai juda, kai išlaikant puikius greičio ir kontrolės metu žaidimų arba darbo.Užtikrina lengviausias pelės judėjimą ir geriausias atsakas kartus.

[No-slip Gumos Pagrindo.]Dugno paviršiaus anti-slip gumos laikosi tvirtai prie stalo.Minkštas viršų ir patogiai baigiasi riešų ir rankų.

[Atsparus Vandeniui Danga.]Atsparus vandeniui danga gali veiksmingai apsauganti nuo išsiliejusio skysčio ar kitų nelaimingų atsitikimų.Kai išsiliejimas gėrimo ar kažkaip ant jo,jis bus skaidrę žemyn.Lengva valyti ir skalbti mašinoje.

[Patvarus ir Garantija.]Pagamintas iš aplinkai medžiaga su ROHS sertifikatas, siekiant užtikrinti saugumą.Tai yra aplinkos, netoksiškas ir saugus naudoti.Mėgaukitės 12 mėnesių rūpesčių garantija.

Pastaba: dydis pelės mygtukai yra išmatuotas rankiniu būdu, todėl ten bus 1-1.5 cm klaidą, prašome atidžiai perskaityti prieš perkant

Žymos: juoda kilimėlis, stalas mat vyrai, žaidimo pelės mygtukai, "acer" gamer, pelės padas anime vyras, stalas kilimėlis, lqs žaidimų pelės, žaidimo pelės, klaviatūros kilimėlis, gamer kilimėlis

kilimėlis dydis 2 290*250mm,600*300 mm,700*300mm,800*300 mm,900*400mm
Kilmės KN(Kilmės)
Produktų Statusas Sandėlyje
Aprašymas 5 kompiuterio kilimėlis
aprašymas 3 cs žaidėjus pelės mygtukai
Aprašymas 4 Didelis Super size Kilimėlis
aprašymas 2 Non-slip pad mat
aprašymas 6 žaidimų kilimėlis
aprašymas 1 vandeniui atsparus kilimėlis
Modelio Numeris pelės mygtukai
Pakuotė No
aprašymas 7 žaidimo kilimėlis
Prekės Pavadinimas zuoya
pelės padas, dydis 1, S,M,L
Medžiaga Guma

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų