500pcs/pak Gamtos Specialios Formos Akrilo nagų patarimai salonas plastiko false prancūzijos nagų dailės patarimai netikrą akrilo nagai dizainas patarimai

€4.11

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Aštrių Baigiasi Nagai patarimas

Dydis: Dydis sunumeruoti atgal patarimai

Spalva : Natūrali

Medžiaga:ABS Akrilo

Komplektą Sudaro: 500 vnt Nagų Patarimai

PASIRENGĘ Į LAIVĄ

Tūkstančiai daiktų sandėlyje.Laivas pačią arba kitą darbo dieną.

100% SAUGUS

www.dazasvydziomusiai.lt Pirkėjo Apsaugos (ji naudojama būti "Escrow") - tai paslauga siūlomos pirkėjams pirkti internetu, su savimi.

Su šios paslaugos:

- Jūsų kredito kortelės duomenys būtų niekada susidurti.

- Jūsų mokėjimo išleista tik tiekėjui po to, kai jūs patvirtinta pristatymo.

KOKYBĖS UŽTIKRINIMAS

Visos prekes galite užsisakyti bus pagal labai griežtą kokybės patikrinimo.

INDIVIDUALIZUOTOS PASLAUGOS

Jūsų sėkmė yra mūsų sėkmė.Kliento poreikį ateina pirmas.Svarbiausia yra bendravimas.Mūsų patirtis suteikia papildomos vertės klientui.Grąžinimo Politika

Galite grąžinti prekes, įsigytas iš Buydig grąžinti pinigus ar pakeisti, jeigu procedūras ir reikalavimus, nurodytus mūsų grąžinimo politika būtų laikomasi.

Grąžinamosios išmokos

Daikto, kuris buvo atrastas defektų gavusi gali būti pakeista paties modelio tik.Jūs taip pat galite grąžinti sugedusį elementą grąžinamąją išmoką,.Mes tik grąžinti vertės prekių, grąžinami, ne laivybos mokestis.

Mainai

Jei jūs įsigijote iš mūsų produktą, kad jūs norite keistis alternatyva, jūs galite grąžinti prekę grąžinti pinigus, ir tiesiog pateikti naują užsakymą už prekę, kurią nori.Mes ne prašyti grąžinti kredito, kad jūsų naujas pirkimas

Pažeistų Elementų

Visi Paketai yra tikrinami dėl žalos, kol jie laivų, iš mūsų sandėlio.Jei jūsų paketas buvo pažeista tranzitu, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes turime būti informuoti apie visas siuntimo susijusius ieškinius, per 1 darbo dieną po prašymo gavimo dienos.Mes neturime išduoti grąžinamosios išmokos už grįžta sugadintas prekes.Elementą, kuris buvo rastas sugadintas gavusi bus pakeisti to paties modelio tik.

Grįžti Laivyba

Grįžti laivyba išlaidos (išlaidos, jei norite siųsti elementą atgal į mūsų parduotuvę) yra panašūs, ar yra panašūs į jūsų išlaidos važiuojant į bet kurią parduotuvę grąžinti elementą, kuris yra ne kompensuojamųjų.Todėl, mes ne grąžinti bet grįžti laivybos kaina.

Jei elementas, kurį jūs gavote, yra defektų, mes, be abejo, pakeisti prekę nauja, tačiau mes padaryti ne padengti arba apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti brokuotas prekes atgal į mūsų parduotuvėje.We will ship pakaitos produktas jums mūsų sąnaudas, ir naudojimo, kas gera priemonė siekiant užtikrinti, kad pakeitimo tvarka yra tvarkomi greitai.

Pakeitimo

Mes atsiųsime produkto pakeitimas po įgaliotas grįžti baigė mūsų gavimo/patikrinimo procesą.Pakeitimo bus išsiųsti per keturias darbo dienas po mūsų gavus grąžą.Prašome leisti papildomo apdorojimo laikas po Švenčių.Nors tai yra mūsų tikslas, kad laivas pakeisti taip greitai, kaip įmanoma, mes ne siųsti endoprotezai, kol mes gauti ir patikrinti grįžo daiktai.

Žymos: išlydyti nagai, studijos nagai, vso nagai, paprasta nagai, dh nagai, lesbiečių nagai, zdoben nagai, išlaisvina nagai, marsas nagai, gle nagai

Modelio Numeris dwet
Dydis Specialnail tips
Nagų Plotis 1.5 max
Prašymas Pirštas
Elemento Tipas False Nagų
Nagų Ilgis 2.5 max
Tipas Specialių Nagai
Medžiaga Akrilo
Kiekis 500pcs/pak

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų