11pcs/set Turmalinas Savarankiškai šilumos Diržas Magnetinė Terapija, Juosmens, Kaklo Pečių Laikysena Correcter Rankos Kelio Parama Petnešomis

€15.94

€28.46

-43 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

PVC Galvos Dulkių Medicininė Rinkinys

Mes naudojame puikiai aplinkai nekenksmingų medžiagų, silikono ir skaidrus vandens vamzdžiai, kurios ne tik atrodo labai gražiai, bet taip pat lengva stebėti odos pokyčius, valdyti laiką.Susidaro neigiamas slėgis, per vakuumo ir sugeria jį ant veido, pasiekti gerą poveikį Kinų medicina grožio medicininė!Lengva valdyti, galima medicininė bet kada ir bet kur!Idealiai tinka jūsų šeimai!

Gaminio Parametrų

Savarankiškai Hheating Terapija

Ji bus išleisti šilumos, kai liečia jūsų odą, veiksmingai padeda gerinti mikro kraujo apytaką ir skatina kraujo apytaką raumenų atsipalaiduoti ir skausmo.

Kūno Laikysenos Korekcija

Taikoma Kelių Sąnariai Kūno

Laisvai Reguliuoti Sandarumas

Reguliuojamas kablys ir kilpa tipo užtrauktuku dirželiai, greitas išleisti, arba arti ir nemokamai koreguoti sandarumą,3 dydžio pokyčiai gali plačiai tiktų dauguma vartotojų su custom fit.

Audinys yra Kvėpuojantis ir Drėgmę

Priimti orui ir drėgmei wicking audinio, patogus ir odos draugiškas visą sezoną ilgai dėvėti, nesukels jokių sudirginti jūsų odą.

Specifikacijos

Būklė: 100% Visiškai Naujas Ir Aukštos Kokybės Medžiaga: Kvėpuojantis Audinys + Turmalinas Spalva: Juoda(Kaip Nuotraukoje Parodyta) Kaklo/Peties/Riešo/Kelio/Kulkšnies/Alkūnės Įtvaras Dydis: Vienas Dydis Tinka Visiems Juosmens Diržo Petnešomis, Dydis-S/M/L/XL(Pasirinktinai) S Dydis: Liemens Apimtis, 60-73cm/23.62-28.87 colių M Dydis: Liemens Apimtis 76-86cm/30.18-34.12 colių L Dydis: Liemens Apimtis 86-96cm/34.12-38.05 colių XL Dydis: Liemens Apimtis 96-110cm/38.05-43.31 colių Kiekis: 11Pcs/Set

Pakuotė:

1* Juosmens Diržas Paramos Petnešomis 1* Kaklo Diržas Paramos Petnešomis 1* Peties Diržas Paramos Petnešomis 2* Riešo Diržas Paramos Petnešomis 2* Kelio Diržas Paramos Petnešomis 2* Kulkšnies Diržas Paramos Petnešomis 2* Alkūnės Diržas Paramos Petnešomis

Įspėjimai

DRAUDŽIAMA būti naudojamas žmonių, kurie yra nėščia, linkę kraujuoti, kenčia nuo piktybinių navikų, didelis karščiavimas, kaulų lūžių, odos sužalojimo, sunkia hipertenzija.

Pastaba:

Prašome leisti tam tikrą nuokrypį dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.Dėkojame už jūsų supratimą!

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas:

Mieli draugai!Labai ačiū, kad lankotės Agdoadl Parduotuvėje!Dėl dabartinės pasaulinės skubaus pristatymo vėlavimo, dabartinis pristatymo laikas yra apie 35-90 dienų.Siekiant išvengti ilgų pristatymo paketo, mes primygtinai rekomenduojame pasirinkti "UBI" arba "www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas".Jei pasirinksite UBI, pristatymas gali būti baigtas apie 5-15 dienų!Daugelyje šalių/regionų, jūsų užsakymas gali būti pristatytas iki www.dazasvydziomusiai.lt standartinis pristatymas per 7-25 dienomis!Be to, jei jūs nuspręsite www.dazasvydziomusiai.lt standartinis pristatymas ir kad viršyti pristatymo laiko limitas pažadėjo www.dazasvydziomusiai.lt platformą, jūs galite gauti grąžinami greitai! ! !

1.Stebėjimo informaciją paprastai updayed per 24-72 valandas.Jūs galite sekti šioje svetainėje:http://www.17track.net/zh-cn 2.Paprastai tai užtruks 10-45 dienas, atvyksta ,greitis coustoms formalumų sutvarkymas ir pristatymas pirkėjams šalyje, kuri nusprendžia ją atvykti greičiau, arba vėlavimo.prašome suprasti.

Žymos: kelio įtvaras, juosmens, tourmalin, vyrai turmalinas, sveikatos, kaklo palengvėjimą, oro juosmens traukos, petnešomis už dantų, petnešomis peties parama, vyrų laikysena

Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Funkcija 11 makiažo kryptys
Funkcija 10 Turmalinas Rinkinys
Funkcija 12 atšilimo diržas
Modelio Numeris Turmalino Diržo Paramos, Sveikatos Priežiūros Skausmo
2 straipsnis Laikysenos Korektorius
Funkcija 9 Turmalinas prekes
Funkcija 1 kelio arba korekcijos įtaisas
4 funkcija turmalinas kelio
Prekės Pavadinimas agdoad
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija kaklo parama
3 straipsnis magnetinio kneepad
4 straipsnis rankos parama
Medžiaga Kvėpuojantis Audinys + Turmalinas
Funkcija 6 kelio įtvaras turmalinas
Funkcija 8 Kaklo Įtvaras
Funkcija 7 Kaklo Diržas
2 funkcija rankos parama
Funkcija 5 Turmalinas
Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
1 straipsnis turmalino diržas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų