Žiurkėno Medienos Platforma su Kramtyti Žaislus Šinšilų Laipiojimo Laiptais Narve Priedai M0XD

€7.62

€9.29

-17 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY Savybės:

Mediena yra patvarus, nuobodu, saugus ir netoksiškas.Dalys yra pagamintos iš metalo, patvarus ir sunkiai rūdžių.Pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, taip pat naminiams gyvūnėliams.

Prabangus rinkinys, medinės kopėčios, sūpuoklės ir veiksmus, Mes turime priimti spalvingas ir mielas dizainas, ir naudoti nuostabių spalvų pasirinkimą paukštis

Spaustuvai į daviklis laikikliai, Jūs galite įdiegti ją į savo mėgstamą vietą, kopėčios ir sūpynės gali būti užsikabinęs ir stacionarių su spygliais.

Jis yra madingas daiktas, kad smulkūs gyvūnai, pavyzdžiui, žiurkėnai, jūrų kiaulytės ir paukščiai gali mėgautis.Nustatyta, įdomus žaislai kramtyti, drebulys, žaisti ir laipioti.Ji gali būti naudojama siekiant sumažinti stresą augintiniai ir atleisti naudotis trūkumas.

Specifikacija:

Medžiaga: Mediena

Spalva: Kaip rodyti

Dydis: Platforma 9cmx15cm(3.54inx5.91in);

Sūpynės 7cmx9cm(2.76inx3.54in)

Kopėčių 6cmx12cm(2.36inx4.72)

Kiekis: 1 Komplektas

Pastaba:1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

1 x Šinšilų Platforma

Žymos: žiurkėno žiurkėnai, žaidimas žiurkėno, sulenkite kopėčių, žiurkėno playpen, dėl žiurkėno namas, amatų medienos, disko žiurkėno, šinšilų namas, žiurkėnų žaislas, įdomus žiurkėno žaislai

Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Taip

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų