Mini Elektriniai Pjūklai Belaidžius Nešiojamą Genėjimo Pjūklas Nešiojamų 21V Baterija medžio Apdirbimo Staklės Namo, Sodo, miško Ruoša Galios Įrankis

€21.69

€25.51

-14 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

1.Mini Belaidžius Elektriniai Pjūklai: Į belaidžiai elektriniai pjūklai yra lengvas ir patogus nešiotis, jis turi ilgą baterijos tarnavimo laiką ir nebus pažeisti žievės.Šį pjūklą yra lengvas, nedidelis, ir jis gali būti laikomas viena ranka.

2.Aukštos klasės: Tai elektriniai grandininiai pjūklai užtrunka apie 10 sekundžių sumažinti kamieno skersmuo 5.9 į.Tai elektriniai grandininiai pjūklai idealiai tinka medienos pjovimo, šakų genėjimo ir sodas.

3.Reguliuojamas ir Premium: variklio pjūklą yra pagamintas iš gryno vario, aukštos kokybės kreipiančiųjų plokštė, grandinės, ir jis gali būti greitas ir efektyvus pjovimo pastangų.Šios funkcijos pjūklą greitai ir lėtai greičio reguliavimas, nuolatinis greičio kaita, mažas energijos suvartojimas, ir tai yra dilimui atsparus sklandžiai pjovimo.

4.Žmogiškas Pjūklą: Šį pjūklą funkcijos bauda kokybės jungiklis, greitai ir lėtai reguliavimas, nuolatinis greičio kaitos.Tai funkcijos " smart grandinės kontrolės valdyba ir perkrovos apsauga, kad atitiktų jūsų įvairioms statybos reikmėms.

5.Lengva Naudoti: Su belaidžiais mini pjūklą ateina su diegimo instrukcija anglų kalba, ir turi tik paprastus veiksmus, siekiant įdiegti jį tinkamai.(mūsų vaizdo aprašymas yra taip pat pridedamas montavimo video).

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Viena ranka Elektriniai Grandininiai pjūklai

Maitinimo tipas: įkraunamoji-ličio akumuliatoriaus technologija

Vardinė įtampa: 220V

Nominalus įėjimo galia: 550 W)

Be apkrovos greitis: 1000 (aps / min)

Darbinė įtampa: 21V

Pavara: brushless variklis

Spalva: Juoda

Kroviklis standartus: JAV standartą, ES standartą.

Privalumai: mažas dydis ir didelės galios, ličio baterija, paprastas lauko pjovimas ir genėjimas

Naudojimas: vaisius medžio šaką genėjimo bei pjovimo mediena

Pakavimo Sąrašas(neprivalomas):

1 rinkinys:

1*Rankinį Pjūklą

1*Baterija

1*Kroviklis

1*Raktas

1*Atsuktuvas

1*Grandinės

1*Instrukcija

Pakavimo Sąrašas(neprivalomas):

2 rinkinys:

1*Rankinį Pjūklą

2*Baterijos

1*Kroviklis

1*Raktas

1*Atsuktuvas

1*Grandinės

1*Instrukcija

Pastabos:

Montuojant grandinės, atkreipkite dėmesį, kad 3 dantys turi būti išorėje, grandinės negali būti koreguojamas šriftų, kitaip grandinės, bus pažeistas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: ranka, sodo įrankiai, , l elektros genėjimo žirklės, pjūklą, medienos pjūklas, matė, įrankiai, elektriniai įrankiai, pjūklą belaidžius, grandinės mini saw, balta šaldiklio, electr pamačiau

Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Maitinimo Šaltinis Baterija
Be Apkrovos Greitis 1000 (aps / min)
Pavadinimas Viena ranka Elektriniai Grandininiai pjūklai
Kroviklis standartai JAV standartą, ES standartą.
Darbinė Įtampa 21V
spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Maitinimo tipas Įkrovimo-Ličio Akumuliatoriaus Technologija
Prašymas vaisių medžio šaką genėjimo bei pjovimo mediena
Pamačiau Tipas grandininių pjūklų
Nominali Įėjimo Galia 550 (w)
pavara brushless variklis
Sertifikavimo CE
Vardinė Įtampa 220V

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų