10mm USB Endoskopą 5M Kabelis atsparus Vandeniui Tikrinimo Kamera Borescope su 4 LED USB Endoskopą Fotoaparatas

€10.65

€12.84

-17 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

10mm USB Endoskopą 5M Kabelis atsparus Vandeniui Tikrinimo Kamera Borescope su 4 LED USB Endoskopą Fotoaparatas

Funkcijos ir Savybės

USB Endoskopą yra naujas elektroninis produktas, namų ūkis ar pramonė būtinybė.Ji gali padėti savo akimis pamatyti, tamsiai regione siauros ir mažos, todėl negali būti vertinamas dėl fizinių apribojimų anksčiau.Pagalba prie kompiuterio, galima priimti, saugoti nuotraukas ar vaizdo įrašus, bet dalis bodyand perduoti Internetu konsultacijos su nuotolinės medicinos paslaugų.Labai naudingi sveikatos jūsų šeimai.Pagrindiniai privalumai yra mažas dydis-skersmuo yra tik 10mm, didelės raiškos vaizdo, atspari vandeniui ir paprasta didinamąjį stiklą.

300000 pikselių CMOS vaizdo kamera Fiksuoti momentinę nuotrauką arba video VGA formatu su 640*480 rezoliucijos.Ji turi įmontuotą LED šviesos (Ryškumo reguliavimas) kamera pagrindinė apšviesti kontrolės srityje.Lanksti fotoaparatas yra atsparus vandeniui, su 10mm skersmens, taip, kad galite tikrinti rajone po vandeniu, spragas ir skyles.USB Kabelio ilgis: 5m.Su minkštu CD norėdami įrašyti vaizdo įrašą.Šio tikrinimo kamera turi daug programų, įskaitant ausų, nosies, burnos ir gerklės gydymas, VĖDINIMO kontrolės, ventiliacijos vamzdis, įranga, mašinos, mašinų, automobilių, laivų, orlaivių patikrinimą.Remia sistemas: Windows 98, 2000, XP, WIN 7 (Pastaba: WIN 7 sistema turi įrenginio tvarkyklės CD)

Taikymo Sritis

Intraoral kamerų sistema; povandeninį fotoaparatą; vandeniui Mikro-kameros; variklinių transporto priemonių detektorius; kanalizacijos vamzdynų detektorius; paieškos ir gelbėjimo; baudžiamosios ir custom detektorius; aptikti archeologinių; PCB nustatymo; namų priežiūra; aviacijos ir kosmoso pramonė; priežiūros ir traktorių pramonei; naftos gręžimo pramonės; statiniai ir pan.

Specifikacijos

Vandeniui lygis: IP66 LED: 4 Baltas LED ryškus LED šviesos jungiklis: Reguliuojamas, lengvumas, jungiklis, Šviesumas: Auto, Veikiami kontrolė: Auto Židinio Nuotolis: 6cm Spalva: Juoda vaizdo Taškų: 300000 pikselių Objektyvo: f 2.4 Vaizdo formatu: VGA/QVGA Vaizdo raiška: 640*480 Kadrų dažnis: 30 kadrų per sekundę USB sąsaja: USB 2.0 Skaičius, spalvos: 24-bit true color Peržiūrėti kampas: 60° darbinė įtampa: 5V Galia: 120mA / 30µW darbinė temperatūra: 60 ° C Užkoduotas produkcija: Skaitmeninis Vaizdo Kabelio ilgis: 5m Svoris: 160g

Pakuotės Turinys

1 * USB Endoskopą

1 * Programinės įrangos CD

1 * Naudotojo Vadovas

1 žingsnis: Įdėkite CD į CD-ROM

2 Žingsnis: Atidarykite "RsCap"

3 veiksmas: Prijunkite savo USB Laidas Kameros į KOMPIUTERĮ

Fotografuoti Nuotraukas

Užfiksuoti ir išsaugoti vaizdo įrašą

Jei tai jūsų labai pirmą kartą, naudoti, Pasirinkite Nustatyti Fiksuoti Failą iš meniu Failas konfigūruoti aplanką, kuriame yra vaizdo įrašas bus išsaugotas.Naršyklės langą, bus rodomas, pasirinkite norimą katalogą ir įvesti įvesties failo vardą vaizdo.Dabar visi vaizdo bus saugomi katalogą, jūs pasirinkote.

Spustelėkite "Surinkimas" > 'pradėti Gaudyti", kad pradėti filmavimo ,norėdami sustabdyti vaizdo įrašymo spauskite 'Capture'>'nustoti Fotografuoti .Vaizdo bus išsaugoti AVI formatu, pagal mane kurį turėjo įvesties prieš.

Galite konfigūruoti vaizdo nuosavybės e.g.ryškumas) iš "Filmavimo Filtras ""Options" meniu.

Pastaba: Prašome nustatyti kopijas, kad būtų išvengta perrašymui failas, prieš įrašymą.

1. Mes TIK laivas Patvirtino, Kad Adresas .Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą kad yra iki šiol.

2. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino.

3. Pirkėjas yra, atsakė už visus PVM, muitus, mokesčius ir bet kuriuos kitus papildomą mokestį ir bet kokiomis aplinkybėmis.

4. Jei jums nereikia gauti savo paketą, per 45 dienas po to, kai mes išsiųsti ją, prašome susisiekti su mumis.Mes patikrinti siuntos ir atsakyti jums kuo greičiau.

1. Prekės bus patikrinama ir supakuojama., geros būklės, prieš išsiuntimą iš.

2. Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes padėsime jums išspręsti problemas.

3. Prekės ateina su 12months garantija nuo bet kokių defektų gamintojas: Nemokamai keitimo paslauga (Produktas ar Sugedusią dalį) per 30 dienų; nemokamo remonto paslauga 12 mėnesių.

4. Neteisėto grąža bus ignoruojami.Grąžinimo politika netaikoma atsitiktinės žalos dėl netinkamo naudojimo, piktnaudžiavimo ar netinkamo priežiūros.

1. Q: Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

Žymos: web kamera, 3 usb endoskopą, endoskopą vaizdo kamera, kabelis su kamera po vandeniu, "apple" vaizdo endoskopą, kamera tikrinimo dujotiekio, action cam filtras, kamera revotech, pirminį patikrinimą fotoaparatas, vaizdo kamera

Vaizdo Raiška 640*480
spalva juoda
Vaizdo Formatas VGA/QVGA
Objektyvo f 2.4
Prekės Pavadinimas REVOTECH
Kabelio Ilgis 5m
Kilmės KN(Kilmės)
USB sąsaja USB 2.0
kadrų dažnis 30 kadrų per sekundę
Vandeniui lygis IP66
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Pikselių 300000 pikselių
Modelio Numeris 10-5M

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų