3pcs Elektrinis Motoroleris, Sparnas Galinis Mudguard Paramos užpakalinis žibintas Kickscooter Pakeitimo Priedai, Dalys Xiaomi M365 Pro

€3.01

€5.89

-48 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

3pcs Elektrinis Motoroleris, Sparnas Galinis Mudguard Paramos užpakalinis žibintas Kickscooter Pakeitimo Priedai, Dalys su Varžtais Vandeniui Varžtų Dangteliai, Xiaomi M365/ M365 Pro

Ypatybė:

1. Pakuotės turinys: 1 X sparnas galinis, 1 X galinio sparno paramą, 1 X užpakalinis žibintas.varžtai, 3 X varžtų dangteliais ir 1 X apsauginis gaubtelis, taip pat pateikiami , gražus pakeitimo priedų rinkinys, skirtas profesinės motoroleris Xiaomi M365 / M365.

2. Galiniai mudguard: galinio mudguard apsaugo jūsų motoroleris nuo purvo, kai jūs vairuojate, užkirsti kelią nuo purvo dėmių savo drabužius.Prašome sumažinti gumos užsukamu ilgio suderinama su skylės dangtelis jei tai yra šiek tiek ilgiau.

3. Sparnas galinis parama: sparnas galinis parama gali pašalinti riziką susisiekti LED kabelis su rato ir nustatyti sparnas vietoje, 2 tvirtinimo varžtai taip pat pateikiami, tai nėra būtina " pirkti papildomų varžtus, tiesiog atsukite galinis įspėjamasis žibintas varžtą ir nustatyti mudguard paramos savo elektrinis motoroleris su esamais varžtai, tada koreguoti elementus ir įsitikinkite, kad įrenginys yra saugus.

4. Galinis žibintas: pagamintas iš plastiko, LED galiniai žibintai, yra tvirtas ir lengvas, patvarus teikti paslaugų laiką, originalūs kištukai yra lengva įdiegti, gražus galiniai lempos saugos atsargines dalis Xiaomi M365 / M365 pro elektrinis motoroleris.

5. Pagaminti iš didelio tankio plastiko, tai sparnas turėtojas yra lengvas ir patvarus, kurios gali užkirsti kelią fenderis iš pataikyti ant kelių, laikyti jį vietoje, saugoti LED kabeliai iš susisiekite su vairo, tokiu būdu pagerinti savo vairavimo patirtį.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS + PC

Dydis: 310x110x55mm/12.2x4.33x2.17in (galinis sparnas)

Svoris: apie 145g

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1set X Elektrinis Motoroleris, Sparnas Galinis Dalys

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Drop Laivyba

Mes galime pasiūlyti lašas laivybos paslaugos

1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien

2. Ar Urmu CSV lašas laivybos

3.JAV, AU, CA, UK laivybos greitai

4. Greitas pristatymas per 48 val.

5 .Nėra sąskaitos faktūros ar gavimo įtraukti(jei norite, mes galime suteikti)

Mieli draugai, jei norite lašas laivybos, susisiekite su mumis!

Žymos: twh dio, fatbike sparno, sparnas motoroleris, mi motoroleris, mi m365 elektrinis motoroleris, dalys, pasaulinė versija xiaomi redmi, m365 xiaomi, techlife x7 motoroleris, mudguard motoroleris, padangos xiaomi 1s motoroleris

Modelio Numeris elektrinis
Prekės Pavadinimas MOJOYCE

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų