Augalų Auga Krepšiai Šiltnamio efektą sukeliančių Sodo Daigų Green House Dangčiu iš PVC Skaidri Sodas Šiltnamio efektą sukeliančių Augti Namas Sodinti

€12.21

€17.45

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、AUKŠTOS KOKYBĖS PVC: Jis yra atsparus korozijai, patvarus ir tvirtas.

2、VANDENIUI: produktas yra 100% atsparus vandeniui ir anti-UV, kad jūsų augalų ir gėlių sugeria daugiau saulės spindulių ir suteikia pakankamai vietos jų augimą.

3、ŠALTAM vandeniui IR PŪGĄ, ATSPARUS: sodas, šiltnamio efektą sukeliančių gali laikyti šiltai ir apsaugoti savo augalus nuo šalčio ir sniego pūgą suteikti daugiau komforto, erdvės jūsų augalų medelynų.

4、NAUDOJIMAS: Ji gali būti naudojama tiesiogiai paremti su lazda, ar su ketaus stovas.Jei jūsų šiltnamio efektą sukeliančių buvo sugadinta, galite tiesiog pirkti mūsų padengti gauti naują sodo warmroom, tuo tarpu sutaupys jums daugiau pinigų.

5、ŠILTAS PATARIMAS: produktas yra tik augalų dangtelį ir geležies stovėti nėra įtraukta, prašome patvirtinkite dydžio jūsų geležies stovėti prieš perkant.

Aprašymas:

Tai yra PVC ir korozijai atsparių augalų warmhouse, kad yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC.Tai ne tik kilnojamojo ir praktiškas, tačiau taip pat ji yra atspari vandeniui ir anti-UV poveikio.

Parametrai:

Medžiaga: aukštos kokybės PVC

Dydis: apie 143 * 73 * 195 cm / 56.30 * 28.74 * 76.77 į

Sąrašas:

1 * Augalai Padengti

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo arba abejojate, apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per pardavėjo naujienas pirmą kartą.Mes jums tinkamą sprendimą per 24 valandas!

Žymos: šildytuvas kvarcas, sodo green house apsauginis dangtelis, green house lauko, sodo green house dangtis, green house lauko rėmelį, šiltnamio efektą sukeliančių mini, sodo žalias namas, sėklų maišelį meilės, žaliųjų augalų namas, patalpų augalų lentynos

Dropshipping Parama
Feature1 Atsparus vandeniui
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PVC
3 Lygio Šiltnamio Efektą Sukeliančių Dangtis 143 * 73 * 195 cm
2 Lygio Šiltnamio Efektą Sukeliančių Dangtis 69*49*92cm
Rinkinys Tipas no
Feature2 anti-uv

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų