Neewer 52/58mm Kintamųjų Dažniai ND Filtrą Neutralaus Tankio Kintamasis Filtras ND2, kad ND32 (1-5 Stop) Fotoaparato Objektyvas + Ne Juodas Kryžius

€19.48

€27.83

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Neewer 52/58mm Kintamųjų Dažniai ND Filtrą Neutralaus Tankio Kintamasis Filtras ND2, kad ND32 (1-5 Stop) Fotoaparato Objektyvas + Ne Black Cross + Daugiasluoksnės Dangos + Ultra-Plonas Rėmelis Dizainas

PASTABA: Šis Filtras yra suderinamas su visais 52mm / 58mm lęšius.Prašome patikrinti, ar jūsų fotoaparato objektyvo sriegio dydis (paprastai žymima kažkur ant objektyvo barelį arba spausdinta po objektyvo dangtelis), prieš užsakant.Skaičius yra visada prieš "Φ" (skersmuo) simbolis.

ND filtrai gali sumažinti šviesos patenka į objektyvą.Tai leidžia lengviau pasiekti poveikį, pavyzdžiui, seklesnėse lauko gylį arba neryškus pasiūlymą.Sumažinti gylis naudojant platesnė diafragma, kuri padeda atskirus dalykus, iš jų kilmę.

Neewer Kintamasis ND2-32 filtras pjauna 1 iki 5 f-sustoja šviesos.Min-max fiksavimo mechanizmas suteikia daugiau kontrolės kintamos šviesos.

ND filtrai yra pagaminti su aukščiausios kokybės optika stiklo, kuris galėtų atsispirti nulio, apsaugoti savo fotoaparato objektyvą gerai.

Išvengti juodas kryžius ant nuotraukos ir bendros problemos, plataus kampo objektyvas ir variable ND filtras buvo pašalinta.

Techniniai duomenys:

Dangos: daugiasluoksnė, anti-refleksija Žalia Filmas

Medžiaga: Optinio Stiklo, Aliuminio Lydinio Rėmas

1x 52mm /58mm ND2-32 filtras

1x Filtras Pakavimo Dėžutė

Žymos: neewer nw filtras, pilnas baterijos dangtelis, led neewer, fader potenciometras, tianya nd, Filtras 58mm, pokemon white, kontrolės midi, sony rx100 m7, filtras nikon

Tipas ND
Prekės Pavadinimas neewer
Pakuotė Taip
Modelio Numeris 10096976 10096975

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų