MTB 29er ESU ENDURO 35mm TAPELESS anglies ratlankio TUBELESS READY asimetrinė 28mm giliai UD 3K matinis blizgus 24 28 32 36 Skylių 29in varantys

€152.14

€172.89

-12 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

MTB 29er ESU ENDURO 35mm Asimetrinė Tubeless Anglies Ratlankio

Specifikacijos

Tipas Hookless Dydis 29er Kalbėjo Skyles, 24, 28, 32 Išorinis Plotis 35mm Asimetrinė Gylis 28mm Svoris 450 ±15g Pynimo UD / 3K Apdaila matinis / blizgus Stabdžių Sistemos Diską Spenelių Pozicija Išorės Max išlaikomas Svoris 130Kg Medžiagos Toray T700 anglies Dviračių Padangų Slėgio 50psi Max Vidinis Plotis 28mm ERD 587mm Max Kalbėjo Įtampa 180KGf Standarto LT Garantija 12 Mėnesių

Neprivaloma Specifikacijos

Pynimas : UD / 3K / 12K Apdaila : matinis arba blizgus Kalbėjo Skylių : 24, 28, 32 arba 36 Spenelių Pozicija : Išorės ar Vidaus

Išsamios Nuotraukos

Pritaikymas savo poreikiams ir Decal

Kai tokia paslauga yra reikalinga, geriausias būdas yra siųsti mums pranešimą arba kalbasi internete su mumis.Mūsų klientų aptarnavimo yra pasiruošę atsakyti į bet kokį klausimą jums.

Ratų montavimas

Galime surinkti ratai už jus, jei tokia paslauga yra reikalinga.Mes turime specialistų, kurie buvo kurti ratus nuo 5 metų.Tuo tarpu, daug dviračių stebulės ir stipinai yra prieinami jums pasirinkti mūsų parduotuvėje, inc.kelių mazgus, visureigis, šakotuvai, Novatec, Powerway, Stulpas ir pan.

Pakavimo ir Vežimo

Jūsų ratlankio (- ai) bus supakuotas ir saugomų atsargiai, įsitikinkite, kad jie yra labai sąlygomis, kai jūs gaunate juos.Kai paskirties šalis, gali egzistuoti užsakymą mokesčio, kuris pirkėjams bus atsakingas.

Paprastai EMS ar Kinija Paštu Oro Sklypas bus pasirinktas tvarkyti savo paketą.Tai trunka apie 7-25 darbo dienų savo sklypo gauti pristatytas, išskyrus apdorojimo laikas.Jei norite, kad kiti laivybos vežėjai, jums gali tekti mokėti papildomai siuntimo išlaidas.

Pirkėjai, kurie tikisi, DHL ar FEDEX būti laivybos metodą, reikia patikrinti, jei jūsų pristatymo adresas yra įsikūręs atokioje vietovėje.Jei taip, prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą.Jei nesate tikri, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

Jūsų sklypo bus išsiųsti per 5 darbo dienas po apmokėjimo eina per.Specialios specifikacijos, tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau.Sekimo numerį bus pateikti kuo jūsų sklypas yra vežamos kartu su paketas nuotraukas.

Susiję Produktai

Žymos: ratų de anglies, 30mm fork, 29er aširačio, diskoteka plakatas, aprilia sr50, hd kamera, infraraudonųjų spindulių vandeniui ip66, grandinės motociklas, disko, nu už sienos, eismo anglies ratų

Prekės Pavadinimas Speedsafe
Taikoma Dviračių Kalnų Dviračiai
Rato Medžiaga anglies
Išorinis Plotis 35mm Asimetrinės
Dydis 29"
Taikoma ESU Enduro
Modelio Numeris SPEEDSAFE SS3528EN29
Apdailos Matinis arba blizgus
Kalbėjo Skylę 28H
Ratlankio tipas Hookless
Stabdžių Sistema Diskiniai Stabdžiai
Ratlankio Gylis 28mm
Kalbėjo Skyles 24H 28H 32H

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų