Kuprinė Petį Krepšys Atveju DJI Phantom 3 Professional Advanced Karšto WXTA

€27.96

€34.10

-18 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY DJI Phantom 3 Viziją Profesinės packback maišelį.Putos yra pjaustytuose, kad tilptų jūsų Phantom 3 Viziją ir radijo puikiai į jį.Ji turi daugiau nei pakankamai vietos, kad tilptų savo priedų į jį, Jei jūs turite FPV įrankių, tokių kaip pagrindas, monitorius, vaizdo siųstuvas, brushless gimbal ir Gopro, jūs galite vis dar tilptų į viską atveju pjovimo keletą putų labai lengvai.Ji turi daug galimybių ir putos, todėl jūs turite daug lankstumo, siekiant pakeisti jo vietos jūsų specifinį poreikį.

Šis maišelis yra gera phantom 3 viziją ,phantom 3 Specifikacijos:

47cm Ilgio x 35cm pločio x 22cm Aukštas

Sukurta Phantom 3 Vizija " + "arba" Phantom 3 (Ne Vizijos) su Gimbal

4 Baterija laiko Tarpsnių + 1 Baterija, gali būti laikomi viduje (Baterija turi būti pašalintas tik Phantom 3 su Zenmuse Gimbal)

Atsarginės Prop Saugojimo (8", 8.5" arba 9")

Įkroviklio Lizdas su papildomų saugojimo pagal įkroviklis mažoms palaidi daiktai, atraminiai išnirimas, ir įkroviklio laidai

Papildomai Paminkštintas lizdas elementus, pvz., " Micro-USB Įkroviklio Laidai, Papildomi Siųstuvo Baterijos

Du Skląsčiai su tvist spynos

Putų & Nailonas

Trijų Sluoksnių užsakymą sumažinti putų, paruoštas DJI Phantom 3 Viziją+ ir reikmenys

Maždaug nuo 6 svarų be DJI Phantom 3 Viziją+DJI Phantom 3 Viziją+ ir Priedai neįeina

Juoda spalva Pastabos: 1.Fotografavimo šviesos, kampu ir spalvų rodo, fizinės ir nuotraukos galbūt kai kurie skirtumai!Kokios vyrauja. 2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis. 3.Paketas ateina tik su kuprine,nėra įtraukti kiti priedai.

Pastabos: 1.Fotografavimo šviesos, kampu ir spalvų rodo, fizinės ir nuotraukos galbūt kai kurie skirtumai!Kokios vyrauja. 2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis. 3.Paketas ateina tik su kuprine,nėra įtraukti kiti priedai.

Žymos: valdybos phantom 3 4k, gabalas dji phantom 3, custom quadcopter krepšys, canon m200, krepšys dji phantom 3, karšto pardavimo rankinės, 3 phantom, atveju phantom 3, phantom 3 profesionalių pardavimo, dji phantom 4 papildomi shell

Tipas Minkštas Krepšys
Naudoti Universalus
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris WXTAD13949
Stilius Rankinės
Aksesuarai Tipas Kuprinės
Prekės Pavadinimas SIV
Pakuotė No
Medžiaga Nailonas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų