1xPet Ne Sėdėti Haunch Turėtojas Šunų Viliojimo Rankos Linijos Atramos Smulkaus ir Vidutinio Šunys Naujas

€2.90

€5.37

-45 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

[Priemoka Medžiagų]-Tai viliojimo kilpa yra pagaminta iš aukštos kokybės plieno vielos medžiagos, kurios yra pakankamai stiprios, tvirtos ir rūdžių įrodymas, gali būti naudojamas ilgą laiką.

[Pareigos]-Tai saugus,patogus ir paprastas būdas išvengti augintiniai sėdint arba gulint, o darbo dėl skrandžio ir reversas srityse.

[Putų Medvilnės Padengti]-Tai viliojimo kilpa, padengtos specialia pagalve, apsauga, nebus ašarų, traukti arba patrinti aplink kaklo naminių gyvūnėlių plaukai, gali išlaiko pet šuo, katė stovi komfortą.

[Quick-release Skaidrių Dizainas]-Tai viliojimo kilpa priima quick-release skaidrių struktūrą, kuri gali greitai prisitaikyti prie tinkamo dydžio, apsaugoti šunį nuo pagrindo iš kilpa.

[Nešiojamų Pavasario Kablys] pavasario kablys gali būti lengvai prijungtas prie viliojimo rankos ar kablio, ir gali užkirsti kelią virvę nuo sukimo.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Specifikacijos: Geltona + Mėlyna, Geltona + Žalia, Geltona + Raudona

Dydis: 62cm/24.4 colių + 50cm/19.68 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Kambariniais Gyvūnėliais Stalo Stovi

Žymos: ryšiai šuo grooming, pirkti šuns, Naujas, mažas jaunikis, green dog grooming, lilo lytis, automobilių pavadėlio, šuo gopro, juostelės žiūrėti, sraigto 33cm

Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų