Vest Mens Nešioti Chaki Vestuvių Prom Liemenė Atsitiktinis Verslo V-kaklo, 3 Kišenės 5 Mygtukus

€9.06

€18.11

-49 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Daugiau nuotraukų.

1.V-kaklo, 5 mygtukai, 3 šonines kišenes. 2.Visiškai Pamušalu. 3.Atgal reguliuojamas diržas suteikia daugiau tiksliai tinka. 4.Jei norite palaidi tinka, pls kad vienu ar dviem dydžiais didesnis nei jūsų realus dydis. 5.Skalbimo Instrukcija: Plauti Rankomis/Sausas Valymas.

Politika

Aš mielai priima atšaukimo Prašymą panaikinti per: 2 dienas po pirkimo I don ' t priimti deklaracijas arba mainai Bet prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors problemų su savo tvarka.Grįžta ir keitimasis informacija Atminkite, kad jūsų suknelė/sijonas bus pagamintas pagal užsakymą, remiantis informacija (matavimai/color), kurią pateikiate.Net mūsų standartinio dydžio suknelės/sijonai yra pasirinktinis tilptų jūsų ūgis.Taip pat, mūsų standartinio dydžio diagramos yra ne standartinio MUMS dydžio diagramos, nes mes laivas tarptautiniu mastu, todėl prašome kreiptis į matuoti kiekvieną dydį.Pavyzdžiui, nereikia manyti, kad esate dydis 6 mūsų suknelės tik todėl, kad esate dydis 6 visa kita.Mes nesikeičia suknelės ar priimti deklaracijas, nes negalime iš naujo-parduoti suknelės.Mes ne pateikti grąžinamosios išmokos.Mes taip pat nereikia grąžinti pakeitimus.Jei esate nepatenkinti su jūsų suknelė, prašome susisiekti su manimi, kad mes galime bendrai susitarti dėl sprendimo.Remiantis patirtimi, aš primygtinai rekomenduojame, kad jūs gaunate matuojamas profesionalus, siekiant užtikrinti teisingą matavimai.Dauguma laiko, problema yra klientų nežino, kaip teisingai įvertinti save.Jūs turite iki 2 dienų po to, kai norint atšaukti savo užsakymą.Po 2 dienų, aš ne atšaukti užsakymą ir nesuteiks visa grąžinamoji išmoka.

Žymos: maudymosi kostiumėliai trikini, vyrų megztinis, nėštumo paramos apatiniai, Liemenė, vintage džinsai marškiniai vyrai, šydas derliaus, striukė vyrų rankovių, klasikinis mens liemenė, liemenė moterims, Vyrai Liemenė

Lytis VYRAI
Medžiaga Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris vest019
Elemento Tipas Marškiniai
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas AnnaCustomDress
Audinio Tipas Eglute

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų