Afrikos Blackwood >< medienos rankena blokų>< peilis svarstyklės>< rankena blokų > 125x40x30 mm

€8.41

€11.52

-26 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Blackwood iš Afrikos Kiekvienas Gabalas

Dydis

125mm x 40mm x 30mm (+/- 2mm) sąrašas 1 gabalas Jie yra sausi ir paruoštas naudoti.Nuotraukos yra atstovavimas, ką jūs gausite.Jūs gausite panašų gabalą, iš tų pačių išteklių. 100% pasitenkinimo guranteed!

Šie ruošiniai bus grubus pjautinė .

Mes galime tiekti ruošiniai bet dydžiai ir sąlygos, pagal jūsų užklausą, jei turite bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis!

Ieškinio pagrindai pažvelgti į mano kiti kokybės ruošinius.

Pristatymas:

Mes laivas visame pasaulyje.Kaina priklauso nuo šalies ir svorio.Mes esame laimingi, derinti pašto išlaidos perkant daugiau nei vieną prekę.Nesivaržykite, parašykite mums tikrinimas siuntimo kainos.

Užsakymų paprastai laivas per 3 dienas nuo gavimo mokėjimo.

Grąžinimo politika: NĖRA ATSAKINGAS UŽ tai, PAKEIČIANT MEDŽIAGA, KURI TURI KREKINGO DĖL NETINKAMO TVARKYMO AR SAUGOJIMO.Jei jums nėra įvykdytos, jūs privalote pranešti mums per 2 darbo dienas nuo gavimo jūsų medžiaga.Po kreipdamiesi į mus, jūs galite grįžti savo daiktus, savo lėšomis tos pačios būklės, kokios buvo išsiųstos per 7 dienas nuo gavimo keistis, kredito arba grąžinti minus siuntimo išlaidas, kurią sumokėjo gauti item/straipsniai.Grąžinamoji išmoka bus suteikta tik apie kainą, prekės/straipsniai mokama.Visi grįžta turi būti gautas tos pačios būklės, kokios buvo išsiųstos jums.NĖRA prekių bus priimama, jei ji buvo pakeista bet kuriuo būdu, pvz.: supjaustyti, pasirodė, paviršiumi, metalo laužą, tamsintas arba sugadintas.

Žymos: bugatti logotipas, vario peilis, rankena peilis, knive, gf dovana, paslaptis compart, virėjo peilis, amatų medienos, silent blokas vibracijos, fanera drožyba tuščias

Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Modelio Numeris AF1243

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų