Medvilnės Wirefree Slaugos Liemenėlė Vasaros Orui Krūtimi Liemenėlės Nėščioms Moterims Motinystės Liemenėlė Plius Didelis Dydis Lengva Maitinti Liemenėlės

€3.56

€5.76

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Medžiaga:Medvilnė Spalvos: žr. foto Paketą sudarė: 1 * Medvilnės Slaugos Liemenėlė Dydis: Funkcijos: 1. ne viela švelnus fit Motinystės viršuje liemenėlė, 2 Būdas atidaryti pusę. 2. medžiagos sudėtis: 95% medvilnė, + 5% spandex, patogus krūtimi populiariausių 2 Būdas atidaryti mama.Tai lengva laikyti savo šuniukų su viena ranka. 3. Tai ne vielos motinystės liemenėlė, kad nebūtų suspausti pieno liaukos net ir nėštumo metu-po gimdymo.Tai švelnus, patogus jausmas, ir natūralu, kad dėvėti. 4. Laikykite tvirtai, nors nėra jausmas, rankogalius su ne laido!Trimatė struktūra, aukšta pusėje, nes ji yra platus dirželis švarus aukštyn krūtinė be varva net ir po žindymo. 5 .Juoda, Pilka, Odos spalva, Rožinė, 4 spalvas pasirinkti pagal savo dienos nuotaika, sukurta Ryškių spalvų, skonio.Specifikacija: Medžiaga: 95% medvilnė, + 5% spandex Spalva: Juoda, Mėlyna, Raudona, Rožinė Dydis: M: 70/32 į 75/34 E, underbust 65-78 cm L: 80/36 į 85/38 E, pagal biustas 80-88 cm XL: 90/40 95 / 42E, pagal biustas 90-100 cm Pakuotė: 1pc Motinystės Liemenėlė Patarimai: Nes ten yra skirtumas matavimo metodas, gali būti klaida, 1-2 cm, prašome suprasti.

1. Mokėjimo

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami www.dazasvydziomusiai.lt yra tvarkomi Alipay.

2. Siuntimo Informacija

A. laivybos visame Pasaulyje, išskyrus atvejus, kai šalių.

B. Mes procesą užsakymus laiku po mokėjimo tikrinimo.

C. Laivybos laikas

aš: ePacket Į JAV: 7-15 dienų

ii: www.dazasvydziomusiai.lt / Kinija / Singapūro Oro Paštas: Aplink 15-45 darbo Dienų.

iii: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius: Maždaug 20-60 Darbo dienų.Maždaug 50-90 dienų Brazilijos.

iv: Jei pasirinksite DHL, ar AVS, laivybos laikas bus maždaug 6-15 darbo dienas.

D.Jei negavote prekės per mūsų pažadas metu, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Kartais ji gali patenkinti išskirtinėmis aplinkybėmis, pavyzdžiui, blogas oras, atostogų, politikos kaita, atokioje vietoje ir pan.Mes, kurie padės patikrinti ir duos visa grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti sklypas pagaliau.

3. Grąžinimo politika

Mes siūlome 100% paslaugą, jei produktas sugadintas arba kai kurie kiti tiekėjo problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl informacijos tik per 7 dienas po to, kai gausite prekę ir 30 dienų grąžinti.Ačiū!

4. Atsiliepimai

A: Jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą mums!Mes tikrai vertiname jūsų prašome paramos.

B: Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašau, nereikia mums duoti neigiamą arba neutralų atsiliepimą tiesiogiai?nes mes tikrai norėtume išspręsti visas problemas ir duoti jums malonu apsipirkti jausmas.Taigi, prašau susisiekite su mumis iš karto per pranešimą.

5. Susisiekite su mumis

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar reikia bet kokios paramos.Tai mūsų malonu tarnauti jums!

Žymos: liemenėlė mama, nėštumo vintage suknelė vasarai, nėščios moterys, krūtimi, medžiaga nėščioms moterims, vyrai suede, 85 f, paraudimas krūtimi, liemenėlė priekyje atvira, dydis liemenėlė krūtimi, merginos mažo dydžio liemenėlė sexy

Funkcija Slaugos
Dydis 34, 36, 38, 40, 42
Modelio Numeris 30314
Lytis MOTERIS
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Spalva Stiliaus Natūralios Spalvos
Medžiaga Medvilnės
Uždaryti Tipas Priekyje Uždarymas
Juostos Tipas Ne reguliuoti Dirželiai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų