Britų Stiliaus pilkos Vilnos, Tvido Vest Vyrų Kostiumas, Liemenė Slim fit Jaunikis Vest Senovinių Vestuvių Liemenė Mens Suknelė, Liemenė Plius Dydis

€22.39

€32.92

-31 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki atvykę Į Mano Parduotuvę: Mes gamyklos pardavėjas .mes gali padaryti bet kokios spalvos,bet kokio dydžio ir bet kokio kito dizaino , sveiki pritaikyti pasakykite man savo dydžio ir spalvos befor e kad, Kaip matuoti ? ( Coliais ar cm )

1 .Iškirptė = ? 2 .Pečių = ? 3 .Rankovės ilgis = ? 4 , Armhole = ?

5 .Riešo = ? 6 .Krūtinės = ? 7 Pilvą = ? 8 .Juosmens = ? 9 .Klubų = ?

10 .Striukės ilgis = ? 11 .kelnės Ilgis = ? 12 .Šlaunies = ?

13 .Aukštis = ? 14 .Masė = ?

Dydžių Lentelė (Pasirinkti Savo Dydį Dydžių Lentelė)

Garantijų & Grąžinti pinigus Mes garantuojame jūsų 100% patenkinti visus mūsų aukcionus.Kaip pardavėjo ,mano tikslas yra jūsų 100% pasitenkinimo, jūsų kartoti verslą ir savo teigiamą atsiliepimą.Jei turite kokių nors problemų su savo pirkiniu, prašome leiskite mums žinoti, iš karto, ir suteiks mums galimybę išspręsti savo pasitenkinimą.Pirkėjas gali grąžinti prekę per 2 dienas po gavimo tol, kol prekės yra tokios pat būklės, parduodant.Pirkėjas turi mokėti šia priemone: maršrutinis autobusas-siuntimo išlaidos šiuo atveju .

Produkto Aprašymas

Vieną .Esame profesionalus gamintojas, mes visada suteikti jums aukštos kokybės ir žemos kainos produktų , sveiki atvykę į urmu . ( Visi drabužiai bus padaryti daugiau nei 90 % panašus į picuture ir kaklaraištis tik grynos spalvos, ne 100%, pats vaizdas , prašome suprasti. )

b.ten gali būti šiek tiek spalvų differente tarp foto ir gatavą kostiumą ( tai ne klaida ) , ir tik grynos spalvos liemenę ir kaklaraištį , yra keletas skirtingų nuotraukų )

c.Mes turime mūsų pačių gamykloje , taigi galite tinkinti, kad atitiktų arba spalvos pokytis , galite atsiųsti šališkumu tiktų į mane, Pasakyk man savo dydį ir spalvą, kai jums užsisakyti.Jūs galite sumaišyti kad mano parduotuvė .

Drop Laivyba

W E gali drop laivyba.siųsti mano pusės chronologine tvarka, kai jūsų klientas " s pristatymo adresą .

Pristatymas

jei jums reikia greitai gauti produktą , galite pasirinkti UPS arba DHL ir kitų pristatymas.

Mokėjimo

"American Express", crit kortele, banko pavedimu, Western Union".

Importo tarifai

T Ašies ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjas " s atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies ` s muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą / pirkti.

Sėkmės jums , ačiū, kad esate!

Žymos: suapvalinti kostiumas, liemenė, anglija lipdukas, velvetas liemenė vyrams, vyrai suknelė, marškiniai, liemenė, camel kostiumą liemenė, vintage liemenė, vyrai vest liemenė, džinsinis kombinezonas liemenė, dekoro anglija, dri fit tigras

Elemento Tipas Marškiniai
Stilius Anglija Stilius
Audinio Tipas Šukuotinių
Lytis VYRAI
Modelio Numeris MF-02
Prekės Pavadinimas YANNY BI
Medžiaga Medvilnės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų