Tcare 1Pcs Kelio Rankovėmis Paramos Petnešomis Veikia Bėgiojimas Dviračiais Galiūnų Treniruotės Sąnario Skausmo, Artrito Žalos Išieškojimo

€3.33

€5.56

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Ypatybė:

1. Kelio sąnario Palaikymas: intensyvaus fizinio krūvio/sunkiųjų kėlimo, sporto, bėgimas, sąnarių skausmą ir daugiau.

2. Anti-Slydimo Silikono: Ne nerimauti kelio įtvaras bus slydimo žemyn koją,ji suteikia stabilios suspaudimo per gimnastikos metu,pritūpimai,sunkiosios atletikos,jogos ir t.t.

3. Patogus Nešioti: lengvos ir minkštos medžiagos,stora,forma montavimo,ir kvėpuojantis suspaudimo audinys išlaiko bendrą stabilumą, nepriklausomai nuo aktyvumo.Greitai sugeria prakaitą ir išlaiko savo kojos sausos ir kvapas nemokamai,skirti visos dienos komfortas.

4. Lauko Veikla Kelio Rankovės: Premium kelio suspaudimo rankovėmis, skirtas užtikrinti sklandų judėjimą per bėgimas, bėgimas, cross fit, fitnesas, joga, krepšinis, tinklinis, futbolas, žygiai, slidinėjimas, tenisas, dviračių sportas ir po kelio traumos atsigauti.

5. Pasitikėjimas: Geriausių medžiaga yra naudojama gaminti kelio rankovės artritas,veikia,sunkiosios atletikos, kartu su kitų veiklos lauke,nes mes rūpinamės, sveikatą ir gerovę, taip pat mūsų klientai.

Į Tcare Pranašumas:

--Profesionalios klasės medžiagos (nailonas & lycra mišinys).Suprojektuoti visą dieną patogumo, Lankstumo ir itin patvarūs.

--Optimalus suspaudimo laipsnio pagerinti raumenų ištvermės, Apsaugoti kelio ir skatina greitesnį raumenų atsigavimą.

--Gali pasiūlyti skausmo ir sunkumo paramos nepilnametis arba prasidedantis kelio sąnario ligų, Tačiau tai NĖRA medicinos prietaisas ir bus NE gydyti aukščiau kelio sąnario traumų.

--Dvi banguotas anti-slip silikono banga, kuri suteikia geriausią sukibimą, todėl jums nereikės pareguliuoti, tai per gimnastikos metu, Pritūpimai, sunkiosios Atletikos, Jogos ir šokio, Maratonai, Fitneso ar gimnastika.Tai nereiškia, roll, Skaidrių arba nuslysti žemyn.

Dydžių lentelė: (Priemonė 8cm/3.15 colių virš kelio perimetro ir pasirinkti vieną, kuris geriausiai tinka jums.)

M - Top Perimetras: 32cm / 12.6 colių; Dugno Perimetras: 12 cm / 4.7 colių; Ilgis: 26cm / 10.2 colių.

L - Top Perimetras: 34cm / 13.4 colių; Dugno Perimetras: 13cm / 5.1 colių; Ilgis:27cm / 10.6 colio.

XL - Top Perimetras: 37cm / 14.5 colių; Dugno Perimetras:14cm / 5.5 colių; Ilgis:28.5 cm / 11.2 colių.

Pakuotė:

1Pcs * Kelio Įtvaras Rankovės

Pastaba: Jums bus gauti tik 1 vnt, jei jums reikia 1Pair=2vnt, prašome pasirinkti kiekis 2.

Žymos: vyras galiūnų, kaukė tcare, kelio skausmas, viduryje treniruotės, vyrai galiūnų, greitai dviračiu, tcare, šilumos kelio, antikvarinis dviratis, kelio skausmas parama

Modelio Numeris A0834
Dropshipping Taip
Poveikis Kaulų Priežiūra
Vienetas 1 Gabalas
Prekės Pavadinimas tcare
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų