Atsparus Vandeniui IPX4 Auto Stabdžių Humaniškas Saugus Atnaujintas Šunų Žievė Apykaklės Sustabdyti Šuo Barking Įkrovimo Šoko 3 Mokymo Režimai Apykaklės

€8.77

€11.85

-25 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų: 1、– 2019 SMART CHIP: Protingas loti vibracijos nustatymą, o ne garso aptikimo chip apsaugo nuo klaidingų suveikimo.Tik šuns lojimas gali sukelti antkaklio, o kitų šunų loja netoliese negali sukelti.

2、– HUMANIŠKAS IR NEKENKSMINGAS SISTEMA: ne žievė apykaklės turi reguliuojamas jautrumas ir 3 mokymo režimai(beep, vibracijos, smūgiai), 0-7, reguliuojama laipsnio tas funkcijas, švelnus šokas yra saugus, arba galite pasirinkti ne šoko režimas, kaip ir jūsų poreikius, veiksmingai sustabdyti barking jokios žalos šunų visų tipų.

3、– PASTATYTAS SAUGUMO REŽIMAS: Saugumas yra svarbiausias dalykas.Built-in nr. žievės imtuvo savybės automatinis apsaugos režimą, išjungti apykaklės, jei aktyvuotas 7 kartus, per 1 minutę, po to, vieną minutę ji bus grįžti į darbą.Šunys greitai mokinius, kai jie supranta, kad jie gali išvengti erzina tonu ir buzz jie nustoja loti.

4、– ĮKROVIMO Ir RAINPROOF: Built-in USB įkrovimo baterija (akumuliatorius, trunka apie 14 dienų, siekiant išspręsti problemą, baterijų pakeisti dažnai.Rainproof lietus, bet ne vandenyje.Reguliuojamas anti-žievė apykaklės.

5、– GERESNĖ PATIRTIS: Skaitmeninis vamzdžio rodo, įrankius, akumuliatorius, elektros energija, vibracijos, smūgių ir jautrumo.Nuolat paspauskite atitinkamą funkcinį mygtuką, tada jūs galite reguliuoti važiuoklę.Prašome perskaityti instrukcijas pirmas ir nustatyti tinkamą režimą jūsų kūdikiams.

Savybės:

– 2019 SMART LUSTAS:

Pažangi loti vibracijos nustatymą, o ne garso aptikimo chip apsaugo nuo klaidingų suveikimo.Tik šuns lojimas gali sukelti antkaklio, o kitų šunų loja netoliese negali sukelti.

– HUMANIŠKAS IR NEKENKSMINGAS SISTEMA:

Ne žievė apykaklės turi reguliuojamas jautrumas ir 3 mokymo režimai(beep, vibracijos, smūgiai), 0-7, reguliuojama laipsnio tas funkcijas, švelnus šokas yra saugus, arba galite pasirinkti ne šoko režimas, kaip ir jūsų poreikius, veiksmingai sustabdyti barking jokios žalos šunų visų tipų.

– INTEGRUOTA APSAUGOS REŽIMAS:

Saugumas yra svarbiausias dalykas.Built-in nr. žievės imtuvo savybės automatinis apsaugos režimą, išjungti apykaklės, jei aktyvuotas 7 kartus, per 1 minutę, po to, vieną minutę ji bus grįžti į darbą.Šunys greitai mokinius, kai jie supranta, kad jie gali išvengti erzina tonu ir buzz jie nustoja loti.

– ĮKROVIMO Ir RAINPROOF:

Built-in USB įkrovimo baterija (akumuliatorius, trunka apie 14 dienų, siekiant išspręsti problemą, baterijų pakeisti dažnai.Rainproof lietus, bet ne vandenyje.Reguliuojamas anti-žievė apykaklės.

– GERESNĖ PATIRTIS:

Skaitmeninis vamzdžio rodo, įrankius, akumuliatorius, elektros energija, vibracijos, smūgių ir jautrumo.Nuolat paspauskite atitinkamą funkcinį mygtuką, tada jūs galite reguliuoti važiuoklę.Prašome perskaityti instrukcijas pirmas ir nustatyti tinkamą režimą jūsų kūdikiams.

* Įkraunama Baterija:

Antkaklį galima užpildyti apie 1 valandą ir trunka apie 14 Dienų, siekiant išspręsti problemą, baterijų pakeisti dažnai.Niekada nejunkite šuo, virvė, apykaklės, ji bus sukelti pernelyg didelį spaudimą kontakto zonoje.

Antkaklis saugo aktyvina 7 kartus, per 1 minutę, ji bus pasyvųjį režimą, 1 minutę.Ekrane mirksės "E", darbo režimą per 1 minutę.Skirtingai nuo tradicinio apykaklę, kad traukinių jūsų Šuo reaguoja į skausmą.Paspauskite bet kurį mygtuką, norėdami patekti į darbo režimą.Prašome pasirinkti Statinio Šokas, užsispyręs.didelių šunų ar šunų, naudojamų apykaklės ir loja, kaip, kiek ir kada.Statinio šoko negali pakenkti jūsų šuo.Pasirinkti smūgio pavarų pagal jūsų šuo atsakas į apykaklę

Garso kartu su Vibracija Garso sukelti jutikliai:

Tik savo šuns Garso kartu su Vibracija Garso sukels jutiklis, nėra Garso.

Specifikacijos

Tipas: Auto Šuo Loti, Antkaklis

– Medžiaga: ABS & Atspindintis Nailonas

– Režimai: Smūgiams, Vibracijai, Garso

– Jautrumas: 7 Lygiai

– Atsparus vandeniui IPX4

– Baterija: Built-in / Įkrovimo 280Mah

– Budėjimo Laikas: Iki 14 dienų

– Spalvos: Juoda, Sidabrinė, Auksinė

– Žiedo dydis:6.5x4x2.5cm/2.55"x1.57"x0.98"

– Sertifikavimas: CE, FCC, RoHS

Pakuotė:

1x Šunų Antkaklis

1x USB Laidas

1x Naudotojo Vadovas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Žymos: 108 vienas, antkaklis, šuo šoko, KPHRTEK, barx stop, goldcister šunų antkaklis, stabdžių žievės šuo, stabdžių žievės, šuo traukinys, 998dr, papildomų nemokamai saitą

Elemento Tipas Žievė Priemones
Jautrumas 7 Lygių
Medžiaga ABS & Atspindintis Nailonas
Yra Protingas Prietaisas No
Budėjimo Laikas Iki 14 dienų
Režimai Smūgiai, Vibracijos, Garso
Baterija Built-in / Įkrovimo 280Mah
Kilmės KN(Kilmės)
Atsparus vandeniui IPX4
Sertifikavimo CE, FCC, RoHS
Spalvos Juoda, Sidabrinė, Auksinė
Tipas Auto Šuo Loti, Antkaklis
Modelio Numeris šunų mokymo apykaklės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų