Lazerio Terapija Žiūrėti Rinitu Diabeto Terapijos Hipertenzijos Gydymo Trombozė Cholesterolio Lazerio Fizioterapija Riešo Žiūrėti

€24.20

€35.58

-31 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Funkcija mechanizmas Priimti 650NM lazerio neinvazinis irradiate ant pažeistos nosies audinių.Norėdami įjungti ir remontas gleivinės ląstelių,greičio vietos kraujotaką ir padeda įsisavinti uždegiminių exudation ir edema, iš Esmės pagerinti pati imunitetą ir detoksikacija ir medžiagų apykaitą, gydyti tokius ligų, rinito. [Nuoroda] Puslaidininkiniai lazeriniai gydymo priemonės, taikomas gydymas taikomas gydymas hyperviscosemia, hiperlipidemija, širdies ir kraujagyslių, ir smegenų kraujagyslių išeminės ligos ir peršalimas.Alerginis rinitas, chroniškas rinitas, nasosinusitis, atrofinis rinitas, otitis media, spengimas ausyse, lėtinis pharyngitis.Adjutant gydymą, siekiant sumažinti kraujo klampumą, sumažina kraujo riebalų širdies ir kraujagyslių ligų.Kontraindikacija: šios sąlygos yra griežtai draudžiamas;nėščios,vėžys,kraujavimas ligų.Asmuo, kuris kenčia ūmaus miokardo infarkto, insulto ar ligos, su hemoraginės tendencija yra draudžiama naudoti šią priemonę.Laikyti lazerinis atstumu nuo mokinių zonoje, kai lazeris spinduliuoja.

Riešo švitinimo: 1.Mūsų įtaisas, priimti 650nm lazerio irradiate į acupoint. 2.Jis bus persmelkti mūsų indo sienelių. 3.Mes gali absorbuoti lazerio energiją gaminti lipopotein lypase,kad lypase bus išskaidyti riebalų šiukšles į kraują, tad, kad pagerinti mikrocirkuliaciją. 4.Padidinti raudonųjų kraujo kūnelių, vežančių deguonies talpa taigi, kaip išvalyti kraujo ar hyperviscosity.gerinti salelė funkcija, kad insulino sekrecijos į normalų lygį. 5.Jis gali sumažinti hiperlipidemija, hiperglikemija, hypertention.diabetas.Nosies ertmės švitinimo: 1. Mūsų nosies ertmėje yra daug kapiliarų. 2.Jis lengviau skatinti nosies nervų.gerinti kaukolė kraujo apytaką ir visa microciculation. 3.transporto daugiau deguonies ir mitybos mūsų smegenis. 4.Pagaliau užkirsti kelią smegenų trombozė, insultas, staigi mirtis, širdies ir kraujagyslių, ir smegenų kraujagyslių.Kaip dirbti puslaidininkių lazerių terapijos priemonė? 1. Pirma, dėvėti tik kaire ranka(viduje).Įrenginio nugaros dalis atitinka pirmąją eilutę savo riešą . 2. Tada, klijuoti nosies ertmėje galva į nosį 2-3 cm ir apkaba nosies pertvarą. 3. Ilgai paspauskite on/off mygtuką, kad įjungtumėte maitinimą.paspauskite " T " klavišą, norėdami pasirinkti laiko .ir tada dar Kartą paspauskite įjungimo/išjungimo klavišą, norėdami pradėti gydymą ( pastaba: ilgai paspauskite įjungimo/išjungimo mygtukas bus uždaryti priemonė).jūs galite pamatyti lazerio išeina iš fototerapijos prietaisų zondas, per gydymą. 4.Laikas klavišas taip pat galite pasirinkti režimą.Ji turi du režimus.režimas--mašiną ir priedai, visi dirba.B režimu - Tik priedai gali dirbti.galite pasirinkti, kaip jums reikia. 5. Po to, kai gydymas bus baigtas, ilgai paspauskite on/off mygtuką, kad išjungtumėte prietaisą.Laikyti saugioje vietoje, po valymo ( švelniai nuvalykite audinių) terapijos skyriaus vadovas. 6. Jei pasirinksite kiti priedai.Įdėkite juos į gydymo lizdą.( šie priedai negali naudoti tuo pačiu metu.)Paspauskite on/off mygtuką, kad būtų pradėtas gydymas.Produkto Principas, Priima mažo intensyvumo lazerio su bangos 650nm , per neinvazinis irradiate kraujagyslės, žmogaus kūno (radialinės arterijos, Neiguan acupoint,Daling acupoint,alkūnės arterijų ir nosies ertmę).Gerinti hemodinamikos, kraujo riebalų ir kraujo cukraus metabolizmui per fotocheminis poveikis,todėl pagerėja deguonies keliamoji galia ir deformability raudonųjų kraujo ląstelių, mažina kraujo klampumą, mažina kraujo riebalų,sumažinti kraujo spaudimą ir pagerinti kraujo cukrų, ir, galiausiai, įgyvendinant tikslą gydant hipertenzija, hyperlipaemia ir kraujagyslių, ir smegenų kraujagyslių ligų.

Klinikinių Bandymų

Po 30 minučių gydymas :

Per mikroskopą galime stebėti raudonųjų kūnelių įjungta, atrodo vieną ir grįžti prie normalaus.

Po 1 mėnesio 3months gydymas :

Galvos skausmas, galvos svaigimas, krūtinės spaudimas, dusulys, širdies plakimas, mieguistumas, nemiga, tirpimas, atminties praradimas ir kiti simptomai, pakeisti ar disppear.

Po 3 mėnesių gydymo :

Vartotojo testai pokyčiai kraujo tekėjimą, kraujo tyrimus, kraujo klampumas, cholesterolio, trigliceridų, mažo tankio lipoproteinų, arba kiti rodikliai, patenka atgal į įprastą.

Po 6 mėn. ir ilgalaikis gydymas :

Veiksmingai gerinti ir gydyti kai cukriniu diabetu, specialiai type2 cukriniu diabetu sirgęs.Veiksmingai balansas jų kasos funkcija.Ilgalaikis naudojimas bus atmesti cardiovacular ir smegenų kraujotakos dieases, pavyzdžiui, galvos smegenų kraujagyslių trombozės, insulto ir staigios mirties ir pan.

Žymos: cholesterolio kiekį kraujyje, hipertenzija lazerio žiūrėti, ary laikrodžiai, lazerinis žymeklis, mėlyna lazerio terapija žiūrėti, apyrankė diabet, gydymas lazeriu, cukriniu diabetu dieną, terapijos žiūrėti, šaltojo lazerio terapija

Darbinė Įtampa DC 3,7 V
Funkcija 9 Lazerio Fizioterapija Riešo Žiūrėti
Produkto pavadinimas Lazerio Terapija Žiūrėti
Funkcija 12 Rinito gydymo prietaisas
Funkcija 4 Trombozės Gydymas
funkcija 5 Cholesterolio Gydymo
Funkcija 14 sinusitas gydymas
Medžiaga Medicinos PVC
Taikoma baterija Ličio Jonų Baterija
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija 7 sinusitas lazeriu
Funkcija 15 Žemo Lygio Lazerio Terapija
Ekranas LCD ekranas
Modelio Numeris 164 165 276 314 330
Naudojimo Laikas 10-60 Minučių(Koregavimas)
funkcija 3 Hipertenzijos Gydymas
4 funkcija Cukriniu Diabetu Riešo Žiūrėti
Funkcija 1 Cukriniu Diabetu Terapija
3 funkcija Cukriniu Diabetu Žiūrėti
Prašymas Riešo
Jėga 6 Klasės (Koregavimas)
Funkcija 5 Cukriniu Diabetu Žiūrėti Lazeriu
Funkcija 8 Cukriniu Diabetu Riešo Žiūrėti
Funkcija 11 Cukriniu diabetu Terapijos priemonė
Kištukas MUMS/ES/JK/AS
Dydis 60x65x22mm
2 funkcija diabetas lazeriu
Elemento Tipas Fizioterapijos Priemonės
Funkcija 10 Sinusitas Riešo Žiūrėti
Funkcijos 2 Rinito Gydymas
Prekės Pavadinimas Raiuleko
Funkcija 6 lazerio žiūrėti
Lazerio galia 6/7/8
Funkcija 13 lazerio terapija

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų