Šiuolaikiniai Varis Auksas led lubų šviesos, miegamojo balkono eilėje žibintai Sienos Kontrolės 3 spalvų LED lempos, patalpų apšvietimas Šviestuvai

€69.57

€139.14

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Šiuolaikiniai Varis Auksas led lubų šviesos, miegamojo balkono eilėje

1.Prekės Nr. :JMZM-XD5103 2.Prekės pavadinimas : JMZM 3.Įtampa:90V-260V 5. Medžiaga : Varis + Akrilas 6.Sertifikatas : CE ir UL 7.Šviesos šaltinis : LED 8.Stilius : modernus 9.Lempa kūno spalva :gold 10.Pristatymo laikas : per 3-7 dienas, 11.Pakuotės dydis :55*5*12 cm 12.Tinkama vieta :Miegamasis, balkonas, praėjimų, valgomasis, virtuvė

Celling Dydis

L50cm W20cm H7cm LED 36W L50cm W50cm H7cm LED 48W L50cm W30cm H7cm LED 48W L50cm W50cm H7cm LED 66W

Lubų Įjungti ir išjungti

Tinka Miegamojo, balkono, praėjimų, valgomasis, virtuvė

PREKĖS INFORMACIJA

Vario lempa kūno Akrilo umbra

DUK

Gerbiamas kliente , sveiki atvykę į mūsų parduotuvę .Prieš jus , kad, pls maloniai skaityti toliau atidžiai

Apie Kokybę

Mes liustra su Kinija pirmą klasę Meatl, mes garantija 1 metai jums .Jei jums reikia atsarginių dalių , jums turėtų padengti siuntimo išlaidas .Dėkojame už supratimą.Jei pastebėsite kokių nors dalis pažeista , pls pasakykite mums, ir siųsti aiškų vaizdą , tada mes galėsime išspręsti problemą jums kuo greičiau .Jei jūs nežinote, kaip įdiegti , pls apsilankykite mūsų instrukcijos pirma , jei yra dar klausimu ,pls pasakykite mums, ar paprašyti ekspertų elektrikas jūsų pusėje.

Apie kainą

Mūsų kaina apima produkto kaina ir frachtas mokestis pirkėjui šalį .Ir klientas turi sumokėti kai kurių mokesčių ir muito mokestis vietos papročius .

Apie siuntos

Mes dažnai teikia EMS ,DHL ir FEDEX nemokamas pristatymas dauguma šalių , tai galima pasiekti kliento pusėje 4-12 dienų po išsiuntimo .Bet dėl Pietų Amerikos šalių ir Rusijos ,labai brangus gabenimo mokesčio , ji priklauso nuo kliento užsakymo ir tada nuspręsti .

Apie atsiliepimą

Pls help mums patvirtinti, kad gauti prekes ir taip pat palikti atsiliepimą po to, kai jums patikrinti prekes .Labai svarbu, kad jūsų gerų atsiliepimų paremti mūsų darbą .Jūsų laimingas apsipirkti mūsų darbo tikslinė visą laiką.Mes visada teikiame mažiausios kainos už geriausią prekes ir paslaugas jums.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamų atsiliepimų.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti čia.Ačiū!

Apie Nuotraukas

Daugelis nuotraukų yra kilę iš nekilnojamojo šūviai ir kai kurie iš pirkėjų nuotraukos rodo, ten yra šiek tiek apdoroti naudojant "photoshop" programą.Spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterių ir mobiliųjų telefonų pamatyti nuotraukas skirtingai.Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: lempos modernios sienos, jewelri, ceil lempa led, patalpų vietoje, aukso lempos sienos, art deco umbra, šiuolaikinių led lubų šviestuvas muzika, lempa led, led žiedo sienos, balkono lubos

Stilius Modernus
Pagrindo Tipas Pleišto
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Maitinimo Šaltinis AC
Naudojimas Kasdien Apšvietimas
Prekės Pavadinimas Jmzm
Garantija 2 Metai
Įtampa 90-260V
Prašymas vonios kambarys
Elemento Tipas Lubų Šviestuvai
Jungiklio Tipas NĖRA
Modelio Numeris JMZM-XD5103
Yra Pritemdomi No
Korpuso Medžiaga Vario
Technics Padengtą
Savybės Kūrybos žiedas LED lubų šviesos
spalva Auksas
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Įdiegti Stilius Paviršinės montuotės
Apdaila poliravimo
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Rūšies Pavadinimas Led Lubų Šviesos
Medžiaga Akrilo
Šviesos šaltinių skaičius 10~15
Sertifikavimo ce
Yra Lemputės Įtraukti Taip

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų