NE Vėžlių Perėjimo Alavo Retro Pasirašyti Derliaus Metalo Plakatas Lenta Įspėjamieji Ženklai, Geležies Meno Kabantys Sienų Apdailai Kieme

€4.01

€10.03

-60 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Turime įvairių temų ir specifikacijas, kaip ilgai, kaip jūs norite juos rasti mūsų parduotuvėje.Žinoma, mes turime pritaikyti paslaugas, atlikti unikalių produktų.

Produktų parduotuvėje yra pagaminti iš metalo, dydis: 20cm * 30 cm, svoris: apie 150g.

Mūsų parduotuvėje, mūsų metalo gaminiai gali būti lengvai montuojamas ant sienos.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir gali būti panaudota bet kuri baras, klubas, treniruoklių salė, kavinė, biuro, viešoje vietoje,kino teatras, sporto salė ir kt.Jis gali būti įdomus gimtadienio dovana, jubiliejaus, Valentino Diena,Kalėdos, Kalėdų, Velykų, Vaikų Dieną, Muzikos Festivalis,, Karnavalas ir kitos dovanos.

Spausdinti withultra-patvari, rašalo, rūdžių įrodymas ir vandeniui, atsparus oro,atsparus oro sąlygoms, ir gali būti naudojamas daugelį metų.Puikus patalpų oroutdoor naudoti.

Pristatymas timeusually trunka 7-15 darbo dienų.Gal greičiau!Prašome ignoruoti Amazon rekomenduojama atvykimo laiką.

Tai yra gražus suasmeninti produktą, kad jums patinka, kai jus pirkti!

Jei turite kokių klausimų naudojimo metu, jūs galite susisiekti su mumis ir mes jums išspręsti visas problemas už jus.

Žymos: gureen žiūrėti, headcover fa, galil ace 52, pakaba corsa, helo 16 ratlankiai, gur siurblys uaz, emerys popieriaus, j3 skyrius smatphone, močiutė karoliukai

Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis Metal tin logo size 8 X 12 inches (20 X 30 cm). Weight

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų