1800W, Aukšto Spaudimo Automobilio Plovimo Aparatas Pažangiojo Automobilio Plovimo Siurblys, Vandens Pistoletas, Putų Generatorius Daugiafunkcinis Asinchroninio Variklio

€68.59

€91.45

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto pardavimo taškų:

1. Produktas laimėjo "red dot" ir " IF " dizaino apdovanojimas; 2. Asinchroninio protingas aukšto slėgio asinchroninio variklio; 3. Didžiausia galia yra iki 1800W, ir išmatuotas slėgis 50Bar; 4. 235V-240V aukštos įtampos bandymo 8 valandas, 350 valandų faktinis veikimas normaliomis įtampos; 5. Vandens siurblio efektyvumas yra 90%, variklis efektyvumas siekia 75%; 6. Built-in smart chip, smart temperatūros kontrolė; 7. Built-in super elektrinio lydymo ir nuotėkio apsauga; 8. IPX5 atsparumas vandeniui; 9. Pažangi indukcijos, automatinis įjungimas ir išjungimas; 10. Priimti DW800 WISCO Xigang plokštė, novatoriškas siurblio galva, stiprus energijos; 11. Su aukštos kokybės aukšto slėgio vandens pistoletas, polimero pluošto sprogimų vandens vamzdžių ir kitų pilna priedai; 12. Išskirtinį išvaizdą ir įvairiais tikslais.

Protingas, mokslo ir galingas darbinis variklio

Paprastai, variklio efektyvumo aukšto slėgio siurblys yra 50%-60%, ir variklio efektyvumą SVEIKI LEIBOO yra kaip aukštas, kaip 75%; Į 235V-240V aukštos įtampos bandymo aplinkoje, vidutinis bandymo važiavimo laikas bendros kainos yra 2,5 H, ir SVEIKI LEIBOO gali atlaikyti 8H testą.Be to, siurblio efektyvumą SVEIKI LEIBOO yra kaip aukštas, kaip 90%.

Asinchroninio protingas asinchroninio variklio

SVEIKI LEIBOO L0 priima asinchroninis protingas asinchroninio variklio, jos visapusišką našumą gerokai pagerėjo; Automatinio paleidimo ir sustabdymo funkcija ne tik palengvina naudojimą ir veikimą, bet taip pat gerina efektyvumą, išsaugo vandens išteklius, apsaugo variklį ir prailgina tarnavimo variklis.

Built-in smart chip, super electrofusion ir nuotėkio apsauga

Prekės naudoja integruotas nutekėjimo apsaugos sistema, ir yra įrengta pažangių super pradėti electrofusion, todėl mašina saugiau.Individualų protingas šerdis yra protingas temperatūros kontrolės ir aptikimo galimybes, ir gali automatiškai apsaugoti ir išjungti tada, kai mašina yra nenormali.

Geri produktai gali atlaikyti išardymas

Keli naudoja

Įrengtas, su pilna priedai, jis taip pat gali būti naudojamas švarus įrangos, kiemų, ūkiuose ir pan.už automobilių plovykla.Savisiurbis režimą ir maišytuvas vandens šaltinis režimas gali išspręsti vandens šaltinis problemas skirtingose naudojimo scenarijai.

IPX5 atsparumas vandeniui reitingas

360 laipsnių purškimo be aklaviečių, IPX5 atsparumas vandeniui klasės dizainas yra tik dėl saugesnio vartojimo.

Aukštos kokybės specialūs reikmenys

Naujoviškas aukšto slėgio vandens gun dizaino, trumpas ginklą, ilgai ginklą ir putų puodai gali būti derinama savavališkai.Naujos rūšies polimero pluošto sprogimų aukšto slėgio vamzdis yra pagamintas iš aukštos kokybės optimizuoti medžiagų ir praėjo per specialų gamybos procesas turi atitikti aukštus standartus ir specialius reikalavimus.

Dydis ir išvaizda

Išskirtinį išvaizdą dizainas atsispindi išvaizda kokybės, medžiagų atrankos ir pakuotės.

Pakavimo Sąrašas

Žymos: vandens oriniams, putų generatorius aukšto slėgio plovimo, vamzdžio slėgio plovimo, quanqin, automobilių poveikis, purvo blaster, bar vandens siurblys, aukšto slėgio, automobilių plovimo įranga, belaidžiu aukšto slėgio, aukšto slėgio plovimo belaidžio

Įtampa 220V
Modelio Pavadinimas L0
Prekės Pavadinimas HELLOLEIBOO
Elemento Aukštis 20.5cm
Funkcija 1 Nuotėkio Apsauga
Vandens Vamzdis Aukšto slėgio sprogimų
Ratai Asinchroninio Variklio
Matuojant galios 650W
2 funkcija Super Elektriniai Fusion
Purškimo Režimas Keliais
Purškimo distanc Apie 10m
Lustas smart
Matuojamas slėgis 50Bar
Vandens vamzdžio ilgis 8-15M
Elemento Ilgio 32cm
Kilmės KN(Kilmės)
Atsparus vandeniui reitingas IPX5
Įtraukti Reikmenys Taip
Didžiausioji Galia 1800W
Didžiausias srautas 4.3 L/min
Elemento Plotis 14.5cm
Elemento Tipas Automobilių Plovimo
Dabartinis 5A
Variklio Tipas Asinchroninio Variklio
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Produkto pavadinimas Automobilių Plovimo
Prekės Svoris 5.37kg
Taikymo Sritis Automobilių plovimas, įranga, kiemas, veisimu ir pan.

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų