Vyrai Neopreno Kūno Shaper Sauna Treniruotės Juosmens Treneris Žoliapjovės Diržas Svorio Prakaito Pilvo Diržas su Dvigubu Dirželiai Shapewear

€8.13

€16.27

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas

✅Medžiaga - Pagamintas iš aukštos kokybės audinio, Polyester15%,Neoprene70%,Nylon15%, Sklandžiai, patogiai, prigludę, galima nešioti ir už jos ribų, geras elastingumas, nėra lengva raukšlių.Ir ji turi puikius deginti riebalus. ✅Nauja Specialaus Dizaino -pilvo dvigubo sluoksnio suspaudimo dizainas ir platus dizaino yra platesnė nei bendrasis straipsnių, daugiau plotu, daugiau kalorijų sudegino, daugiau prakaito ateina, daro pilvo efektas akivaizdesnis.Diržas + užtrauktuko dizaino derinys, ir lipnus klijų.Lengva reguliuoti dydį.

Built-in 4 Plastikiniai kaulai, paramą formuojant poveikį, yra galingas ir efektyvus.Suteikti jums puikus juosmens žoliapjovės + juosmens treneris.

jis bus jums visiškai kitoks jausmas, palyginti su senas siauras. ✅Poveikis Yra Labiau pastebimas - Padeda jums prakaitas pašalinti toksinus, pagreitinti kalorijų deginimo procesą, pilvą kontrolės, svorio netekimas, ir skatinti gimdymo juosmens atkūrimo.Palaikyti raumenų šiluma ir parama, siekiant išvengti nuovargio ir sužalojimų po treniruotės. ✅Juosmens Treneris Ir Nugaros atrama - Mūsų neopreno juosmens treneris korsetai, kuris built-in 4 Plastikiniai kaulai, suteikti pakankamai paramos nugaros skausmo ir pataisyti savo laikyseną.Tai yra geriausias fitneso įranga, skirta visų rūšių pratimus sporto salėje.

4 Plastikiniai Kaulai

Parama formuojant poveikį, yra galingas ir efektyvus.Suteikti jums puikus juosmens žoliapjovės + juosmens treneris.

Neopreno Medžiaga

Neopreno bus skatinti savo pagrindinę šilumos veikla, siekiant padėti jums pagreitinti prakaitavimas , svorio kritimas ir juosmens formavimo.

Didelis Klijų Stiprumas

Diržas + užtrauktuko dizaino derinys, ir lipnus klijų.Lengva reguliuoti dydį.

Sklandžiai Užtrauktuku

Užtrauktukų, kad korsetas daugiau tinka prie jūsų kūno,lengva įdėti ir kilimo.

Patarimai

1) Nėra skirti naudoti nėštumo metu. 2) Prašome NE suknelė, diržas, kai miega. 3) Nuplaukite jį švariu vandeniu prieš naudojant pirmą kartą. 4) Vengti kontakto su oda tiesiogiai,rekomenduojame dėvėti undershirt pagal diržo. 5) Jei jus pasijusti nepatogiai metu, naudojant procesą, rekomenduojame reguliuoti sugriežtinti arba sumažinti naudojant laiką. 6) siekiant padėti jums gauti jūsų kūno atgal į savo buvusios po gimdymo greičiau, mes rekomenduojame jums sujungti naudotis ir kalorijų valdymo, naudojant šį produktą, jūs pamatysite DIDELĮ skirtumą labai greitai.

Atsiliepimai

Mes siekiame 5-žvaigždučių paslaugas, nurodant, iš anksto mūsų politikai, mūsų laivybos norma & mūsų siuntimo dažnį.Jei jums buvo malonu su šiuo sandoriu, prašome reaguoti su visų 5 žvaigždučių!Jei nesate patenkintas mūsų daiktų,prašome susisiekti su mumis.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Siekiant, kad jums kurių laimingas pirkinių kelionę mūsų parduotuvėje ir išvengti nemalonių aftersale klausimų, prašome užtrukti keletą minučių perskaityti keletą patarimų.Laukiame jūsų susisiekite su mumis žinute arba elektroniniu paštu!Pristatymas 1. Mes siūlome Nemokamas pristatymas: www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Kinija Paštu, Oro Paštu.Express Pristatymas: DHL, "Fedex", Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kaip įprasta, mes siūlome Nemokamas pristatymas laivas www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas, jei norite siųsti Kinija paštu, Oro Paštu, ePacket, pls skelbimas mums. 3. Pagal ePacket: Paprastai, mes numatytasis laivas ePacket, kad JAV ir RUSIJOS, padės trunka apie 10-30 Darbo dienų pristatymas. 4. Pristatymas į Kanada,AUSTRALIJA, UK, bei kitų Europos šalių trunka apie 25-45 darbo dienų. 5. Jei jums reikia elementą skubiai ir norite, kad laivas Express Shipping, kai jus, kad, Prieš jums mokama, pls Susisiekti su mumis Express Pristatymas, mes Apskaičiuoti Express laivybos išlaidų už jus, ir pridėti, kad, tada jūs galite atlikti mokėjimą. 6. www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas, kaip įprasta, maždaug 25~50 darbo dienų. 7. Kinija Paštu, Oro Paštu, kaip įprasta, užima apie 20~35 darbo dienas. 8. ePacket, kaip įprasta užtrukti apie 7-25 darbo dienų. 9. DHL, "Fedex", kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos. 10. TNT, Aramex, UPS, kaip įprasta, maždaug 2~7 darbo dienos. 11. EMS, kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos.Mūsų darbo diena, nuo pirmadienio iki šeštadienio ir nuo 9 am iki 6 pm.Laivas iš JAV: 1.Prekės bus išsiųsti per 24 valandas. 2.Nė vienam Savaitgalis ir Švenčių dienomis.Laivų, iš KN: 1.Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas. 2.Nė vienam Savaitgalis ir Švenčių dienomis.Mes atkreipti dėmesį į jūsų, kad jūs laiku, tačiau nereikia nerimauti, jei jis pasirodo vėliau, mes susisieksime su laivybos kompanija palaikyti ryšį su jumis.

Žymos: ebony dirželis, Pritaikymas, saf sexy vyrai, veido garlaivis, puošnios keliaraištis diržas, pirtis sauna, vyrams žoliapjovės, jockmail vyrų apatiniai, diržas odinis vyrai, ja rankogalių segtukai

Prekės Pavadinimas praleisti moly
design2 Built-in 4 Plastikiniai Kaulai
Proga Veikia/Sporto/Sportas/Treniruotės/Kiekvieną Veikla
Elemento Tipas Skustukai
Lytis VYRAI
Effect2 Pirtis Prakaitas, Riebalai Dega, Svorio Netekimas
Shapewear4 Vyrai Vyrai Body Shaper Juosmens Treneris
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Shapewear2 Juosmens Treneris Lieknėjimo Diržas
Shapewear Kūnas shaper moterims/Fitneso Diržas/Pilvo diržas
Poveikis Riebalų deginimas/Traukinio juosmens/Liekninamasis kūno shaper
Pristatymas Nuo Kinija/Jungtinės Amerikos Valstijos
Dydis S/M/L/XL/2XL/3XL
spalva juoda
Modelio Numeris 0103
Shapewear5 Vyrų Fitneso Treniruotės Joga Lieknėjimo Diržas
Dizainas Diržas + užtrauktuko dizaino derinys
Kilmės KN(Kilmės)
Shapewear3 Vyras Sport Fitness, Pirtis, Prakaito Cincher
Medžiaga Polyester15%, Neoprene70%, Nylon15%

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų