10vnt Juoda, Veido, Burnos Kaukė Vienkartinės 3-sluoksnių Ausies Kilpą Dulkėms Burną Padengti Kaukė Vyrai, Moterys, Suaugusieji Mascarilla Masque Respiratorius

€2.43

€3.63

-33 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

10vnt Juoda Kaukė Vienkartinės Nonwove 3 Sluoksnis Sluoksnis Filtras Kaukė, burnos, Veido kaukė, filtras, safe Kvėpuojantis Apsauginės kaukės Sandėlyje

Dear friend, sveiki atvykę į Mano Parduotuvę, nes po kelti siuntimo išlaidų, tai brangiau, nei anksčiau.Mes pakoreguoti pristatymo būdus pagal užsakymo sumos:

1. Jei suma jūsų užsakymas yra mažesnis nei $5, mes atsiųsime per ekonomikos laivybos metodai, kurie atitinka platformos reikalavimus (be logistikos stebėjimo informaciją).

2. Jei suma jūsų užsakymas yra daugiau nei $5, mes atsiųsime per standartinio laivybos metodus, kurie atitinka platformos reikalavimai (su logistikos stebėjimo informaciją).

Sistema automatiškai pasirinkti tinkamiausią ir greičiausią pristatymo būdą.

Atkreipkite dėmesį, kad šis, prieš jums padaryti užsakymą, ypač mažiau nei $5. Dėkojame už jūsų supratimą.

Prašome būti maloniai prašome pažymėti ,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje。

Savybės

100% nauja!

Vienkartiniai veido kaukė, 3-jų sluoksnių, ausų linijos kaukę nuo dulkių burną padengti kaukė.

Pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės, išlydyti prapūsti audinio ir neaustinės medžiagos filtro audinys, 3 sluoksnių filtravimo sistema saugos burna, apima suteikia apsaugą nuo dulkių, migla, automobilių išmetamųjų dujų, žiedadulkių, kvapai ir kt.

Kvėpuojantis aplinkai draugiškų medžiagų, drėgmei atsparus, ne-dirgina, minkštas ir patogus.

Puikus dizainas, kai jums dėvėti , ji tinka sklandžiai į veidą.Elastinga ausis kilpa yra lengva nešioti ir ne spaudimas iki ausų.

Specifikacijos

Medžiaga: 3-sluoksnis, ne-audiniai

Lytis: Lyties(vyrai/moterys)

Kaukė Dydis: Vienas dydis tinka visiems

Spalva: Juoda

Mandagumas

Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

Dėl poveikio šviesos ir monitoriaus ryškumą, gali būti ir nedideli skirtumai tarp spalvų tonas nuotraukos ir tikrąjį daiktą.

Pakuotė

10 x Vienkartines Kaukes

Žymos: kuprinė eva karalienė, chexol xiomi note5, šviestuvo atlanta, taurės masturbuotis vyras, "apple" ultegra diskas, taurės žymeklis ventisa, kėdė žaislų dizaineris, taurės malefic disney, chery kimo s12 bžūp

Funkcija Asmens
Dydis One size
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Ne-Audiniai
Kiekis 10/20/30/40/50/100vnt
Saugos standartas NĖRA
Gyvenimo ciklas Vieną kartą
Modelio Numeris EF1710 Vienkartiniai Kaukė
Apsaugos klasė NĖRA
Taikoma Suaugusiųjų
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas RROZZ

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų