Šunų dantų šepetėlį Žaislas Kaulų Formos Šunį Kramtyti Žaislus, Agresyviai Chewer Valyti Dantis, Kramtyti Žaisti Žaislų Valymas Stick Pet Molinis

€7.26

€12.10

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Šunų dantų šepetėlį Žaislas Šuniui Kramtyti Žaislus, Agresyviai Chewer Valyti Dantis, Kramtyti Žaisti Žaislų Valymas Stick Pet Molinis

[Šuns Žaislas]:šuo siurbtukas žaislas jungia sąveika žaislas, dantų švaresnis ir molinis funkcija į vieną.Taip pat su jų dėmesį bando sunaikinti kamuolys virvę žaislas, ir jūsų augintiniai nebus bite sofos ir kiti baldai nebėra.

[Aukštos Kokybės Medžiaga] :Tai Molinis Bite Žaislai yra Pagaminti iš maisto kokybės TPR gumos medžiagos.Virvės žaislas gali pritraukti savo šunį žaisti, atleidžiantis savo rankas,ir jūs šiek tiek gyvūnėliams nebus bite sofos ir kiti baldai nebėra.

[Traukinio Pet Judrumas]:Kai mesti šis žaislas kamuolys į žemę, ji bus rikošetas, labai aukštas, tinka žaisti kieme, namuose, parkas.Ji įkvepia naminių gyvūnų medžioklės instinktą persekioti šis kamuolys pašėlusiai, kad jis gali treniruoti geriau ir padidinti savo santykius su savo augintiniu.

[Pagerinti Šuns Burnos Sveikata]:ar jūs vis dar nerūpi, blogas burnos kvapas ir periodontitis šunis?Šis šuo kramto žaislą sprendžia problemas už jus.Jis yra skirtas mažas, minkštas apvalus vietoje ir nelygius gumos, ir serration viduje gali valyti maisto likučius, dantų, padėti išlaikyti dantis švarų ir šviežią kvapą.

[Geriausia Dovana Šunys]: Šunys reikia kompanijos.Jei jūs negalite žaisti su savo šunį, nes dirba, jie jaučiasi vieniši ir nerimas.Mūsų pet molinis bite žaislas neleidžia blogas elgesys sukelia ilgai nuobodulio.Jis stiprina jūsų santykius su savo šunimi, ir pagerina jūsų augintinio žvalgybos.

Žymos: gydyti berniukas žaislas, chewbrush, disko šuo, šuo kong žaislas, didelis šuo, žaislai šuo molinis, bristly dantų šepetėlį žaislas, teptuku šunų dantys, šunų dantų šepetėlis, kaulų šuo, šuns žaislas

Tipas Šunys
Funkcija 6 Pet Molinis
3 funkcija guminis kamuolys šuo
Rinkinys Tipas No
4 funkcija Šuo Kramto Žaislą
Žaislai Tipas Kramtyti Žaislus
Prekės KODAS MGKDCtoy0032
Funkcija 1 šuo siurbimo žaislas
Funkcija 5 šunų dantų šepetėlį žaislas
2 funkcija siurbtukas šuns žaislas
Medžiaga Guma

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų