Xiaomi mijia AR Spausdintuvo 300 dpi Nešiojamų Nuotrauka Mini Pocket Su "PASIDARYK pats" Akcijų 500mAh paveikslėlyje, spausdintuvo kišenėje spausdintuvas Su Spausdinimo Popieriaus

€14.00

€18.67

-25 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

68076 Foto Spausdintuvas

Savybės:

1. AR nuotraukos: produktas palaiko AR dinaminis vaizdo įrašus.Galite patirti realias ir dinamišką AR nuotraukas bet kuriuo metu skenavimas nuotraukų fotografavimo arba įkelti bet kokį video spausdinant nuotraukas.

2. Kelių asmenų bendras naudojimas: produkto palaiko bevielio spausdinimo, nėra Wifi reikalaujama, ir palaiko daug žmonių, vienu metu prijungti belaidžiu ryšiu ir spausdinti iš eilės.

3. Pastumkite popieriaus pakrovimas: produkto foto popierius užpildyti dviejų etapų, stumdomas sklandžiai ir be vargo, ir vamzdžius ir įstaigos neprivalo būti atskirti, leidžia jums turėti geresnį popieriaus krovos patirtis.

Aprašymas:

Šis produktas yra mini foto spausdintuvas, su daugiau foto lipdukas šablonai, gali suteikti kūrybos spausdinimas vietos, palaiko įvairius dinaminius poveikius ekranas, kompaktiškas ir nešiojamas, patogus ir praktiškas.

Techniniai duomenys:

Spausdinimo skiriamoji geba: 313*400dpi

Dydis: 24.6*85*124mm

Baterija: Ličio-jonų polimerų baterija

Vardinė įtampa: 7.4 V

Vardinė talpa: 500mAh

Jungtis: Micro USB

Grynasis svoris: 181g

spausdinimo popierius

Savybės:

1. Pakeisti foto popieriaus: produktas yra spausdintuvas pakeitimo foto popieriaus, tinka nešiojamų foto spausdintuvai, patikimos kokybės, patogus vertus, jausmas ir gera naudojimo poveikį.

2. Paprastas montavimas: produktas gali lengvai įdiegti foto popieriaus tik 3 žingsniai, operacija yra patogus ir paprastas, ir ji ateina su instrukcija.

3. Pastumkite popieriaus pakrovimas: produkto foto popierius užpildyti dviejų etapų, stumdomas sklandžiai ir be vargo, ir vamzdžius ir įstaigos neprivalo būti atskirti, leidžia jums turėti geresnį popieriaus krovos patirtis.

Aprašymas:

Šis produktas yra pakeitimas foto popierius, mini foto spausdintuvai, patikimos kokybės, kompaktiškas ir nešiojamas, patogus ir praktiškas.

Techniniai duomenys:

Dydis: 50*76mm

Spalva: Balta

Pakuotė:

A :20 vnt./set* spausdinimo popierius.

B:50 vnt/set* spausdinimo popierius.

C: 1* Spausdintuvas

1* USB duomenų kabelis

1* Instrukcija

Žymos: ar15 m4, mi xiomi, portabl spausdintuvą, mop xiaomi 1c, nagų perdavimas, mijia xiaomi, inkless kišenėje spausdintuvą, aqara, 3d spausdintuvas, zigbee

Maksimalus Greitis Xiaomi Mijia AR Spausdintuvą
Modelio Numeris Xiaomi Mijia AR Spausdintuvą
Gyro Xiaomi Mijia AR Spausdintuvą
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Sertifikavimo NĖRA
Savybės Lizdas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Valdymo Kanalai 2 Kanalai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų