5 Vnt./daug Aukštos Kokybės Dryžuota Skara Suknelė Lėlės Drabužių Priedai, Instrukcija Namų Suknelė Vaikų Žaislas 12 Colių Lėlės Suknelė

€4.68

€6.17

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

Tinka: lėlės Barbie / FR Lėlės / Kurhn lėlės / vintage lėlės / ir kitos 28 cm-30 cm lėlė (11.0 "-11.8") Spalva: T jis pats kaip paveikslėlyje parodyta Kiekis: 5 vnt lėlės drabužiai

(Ne įskaitant lėlės ir kiti priedai)

1. Mūsų nemokamas pristatymas kelias yra Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, stebėjimas rodo, kad po paketas palieka Kiniją, ten nebus toliau stebėjimo informaciją.

2. Mes rekomenduojame jums įsigyti užsakius daugiau nei $ 5, ir tai bus paketą, kad gali būti sekami.

3. Prašome patikrinti, ar jūsų informacijos po pirkimo, jei yra klaidų, prašome susisiekti su mumis laiku, kad galėtume greitai pakeisti.

1. Įsigijimo metu, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

2. Mes jums nuolat atnaujinti stilių,negali atnaujinti nuotraukas.Galite gauti nebus įrodyta, kad produkto,prašome įsitikinkite, kad jūs galite priimti ją prieš jus pirkti.

3. Jei negaunate prekes, prašome neatidaryti ginčą, prašome susisiekti su mumis laiku,ačiū!Jeigu esate patenkinti sandoriu, mes esame labai dėkingi už jūsų 5 žvaigždučių ★★★★★ teigiamų atsiliepimų.

4. Kai gaunate produkto, jei turite kokių nors klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis prieš palikti atsiliepimus.Mes manome, kad geras bendravimas gali išspręsti jūsų problemą, ačiū!

1.Mūsų nemokamas pristatymas kelias parduotuvė yra bendra tai, Kinija Po eilinio paketinių paketas,stebėjimas rodo, kad po paketas palieka Kiniją, ten nebus toliau stebėjimo informaciją.

2.Mes rekomenduojame jums įsigyti užsakius daugiau nei $ 5, ir tai bus paketą, kad gali būti sekami.

3.Prašome patikrinti, ar jūsų informacijos po pirkimo, jei yra klaidų, prašome susisiekti su mumis laiku, kad galėtume greitai pakeisti. 1. Įsigijimo metu, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis

2. Jei negaunate prekes, prašome neatidaryti ginčą, prašome susisiekti su mumis laiku.

Žymos: antklodė žaisti mat, blogas maišelį nintendo, blogas žvejybos masalas, bactigras kanada, blogas valdybos minnie, baclava deadpool, blogas berniukas zt vejapjovė, blogas kalė makiažas, blogas berniukas apyrankė

Prekės Pavadinimas Yqskt
Įspėjimas Pakuotės nėra įskaitant lėlės ir Kiti priedai
Modelio Numeris SF70005N
Kilmės KN(Kilmės)
Matmenys Tinka 11.5"-12" Lėlės
BJD/SD Požymis Kostiumas
Medžiaga Medžiaga
Mfg Serijos Numeris Mados
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Forma 1/6
Tipas Priedai
Lytis Merginos

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų