KEYOU-DZ09 Smart Watch Vyrų Fitneso Apyrankę su Širdies ritmą ir Kraujo Spaudimą, Stebėti, skirtų " iOS " ir "Android" 10

€4.65

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Nauja siunta:naujai pradėtos I1 sporto ir sveikatos sekimo, su IP68 giliai vandeniui, yra ploniausias protingas apyrankę rinkoje (tik 13mm pločio).Jei jūs norite žinoti, galite spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami pereiti

DUK

Paketas apima:

1 * Smart žiūrėti 1 * Naudotojo Vadovas 1 * mažmeninės langelyje 1* kroviklis 1 * Milano plieno dirželis (dovana, su prekės)

APP Kalba:

Korėjiečių, rusų, ispanų, anglų, vokiečių, italų, Japonų, prancūzų, Kinų ir kt.

Pastaba:

Nešiojami prietaisai stebi žmogaus veiklą per elektroninius jutiklius,ir jie yra vartotojų electuonics lygio.Normalu, kad tam tikras nukrypimas.Vartotojas turėtų gydyti duomenys objektyviai. --Nereikia, palyginti su ligoninių įranga, apie skaitymą,ji NĖRA medicinos prietaisas ! --Prieš naudodami, nuskenuokite QR kodą į rankinį parsisiųsti programą ir prijunkite jį žiūrėti su APP. --Android vartotojas: visada Prašome leisti app prieigą prie visų telefono funkcijų ir visada, tegul ji veikianti.ir prašau įjunkite GPS telefone, prieš prijungdami jį. -- Prašom imti ji 2-3 valandų, kai jūs jį gauti.ji buvo paleisti iš energijos po ilgos pristatymo.Ačiū!

Apie pristatymo:

Jūsų prekės bus pristatomos Rusijoje per 15-20 dienų, atvykstame į Brazilija per 25-40 dienų, ir vartotojų kitose šalyse ir regionuose, bus gauti jūsų prekių per 40 dienų.Jei jums reikia greičiau, susisiekite su KEYOU tarnybos darbuotojai, jie bus pasirinkti kiti greitas pristatymas metodus, tačiau tai padidins jūsų išlaidas, ačiū.

Kurie telefonai yra žiūrėti suderinamas su?

Suderinamas su mobiliaisiais telefonais, tokių kaip "Samsung", Xiaomi", "Apple", "Huawei" ir kitų "Android" ir " IOS " sistemomis.

E-mail

Jei turite kitų klausimų apie KEYOU, prašome siųsti elektroninį laišką į [email protected], KEYOU darbuotojai suteiks 24 val. greitas aptarnavimas, nereikia nerimauti jet lag.

Mokėjimo būdas

Produkto gamybos ir pardavimo parduotuvė

Transporto ir atvykimo laikas

Apie po pardavimo

Žymos: smartwatch, vyrai smart žiūrėti, dz09 smartwatch, hs6620d smart žiūrėti, lige smartwatch moterims, vyrai žiūrėti, gt88 smart žiūrėti, sporto wacth, didelis smartwatch kraujo spaudimas, smartwach vandeniui

Mechanizmas No
Funkcija Skaičiuotuvai
Sistema NĖRA
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Suderinamumas "Android"
Grupė Nuimamas No
SIM Kortelės Prieinamos Taip
Ekrano Dydis 1.54
Baterijos talpa 300-450mAh
Baterija Nuimamas Taip
Rezoliucija 240*240
RAM 512mb
ROM 512mb
Juostos Medžiaga Guma
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Tinklo Režimas 2G
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Stilius Mados
Galinio Vaizdo Kamera 0.3 MP
Kelis Ratukus Taip
GPS No
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
Ekrano Formos Aikštė
Bylos Medžiaga LYDINYS
Kalbos Graikų
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Tipas Dėl Riešo
PROCESORIAUS Modelis MTK6261D

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų