Prie sienos tvirtinamas Elektrinis Šildytuvas, 120V 800W Konvektorių Šildytuvas, Centrinis Vietos Kambaryje Šildomos Namų Miegamojo, Biuro, Idealiai tinka 250

€78.22

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Atsparus Trūkiams Plokščias Šildytuvas

Priėmė anglies kristalų plokštes, kaip kaitinimo elementai, mūsų sieninės šildytuvas yra patvaresnis nei kiti conventioanl šildytuvai.Jos paviršius yra atsparus vandeniui ir atsparus įbrėžimams.

KAIP MONTUOTI INFRARAUDONŲJŲ SPINDULIŲ ŠILDYTUVAS " WALL

Išgręžkite keturias skyles ant sienos.Plaktukas plastikinis gipso inkarai į skyles.Priveržkite varžtus į gipso inkarai.Sulygiuokite skyles ant šildytuvo blokas su varžtais.Mėgaukitės savo šiltas žiemą.

Tvirtinimo prie sienos Šildytuvas Rūsyje, Miegamasis ir svetainė.

Mūsų sienos patalpų šildytuvas skleidžia infraraudonuosius spindulius, kad šiltas jums tiesiogiai, taip pat paskirstyti karštą orą per konvekcija.Tai užtikrina greitą ir aplinkos šilumą ir gali pasiekti iki 98 proc. efektyvumą.

Palyginti su įprasta šildytuvai, mūsų elektros skydas šildytuvas šildo jus greičiau, o ne palaipsniui šildymo aplinkos ore.Jokios šviesos.Nebus sauso oro.Ne kvapą.Jokių dulkių.Jokio triukšmo.

Perpus Sumažinti Jūsų Šildymo Išlaidas

Mūsų infraraudonųjų spindulių spinduliavimo šildytuvas kainuoja apie 10 centų už valandą veikti.Tai kainuoja kur kas mažiau nei kiti įprastiniai šildytuvai, naudojant 20 centų už valandą.Šiltas kambarys be šildymo visą namą.Efektyviausias 250 kv..pėdų.kambarys.

Greitas ir Efektyvus Ramioje Šildymas

3-antras momentinis infraraudonųjų spindulių šilumos technologijos.Pateikti spinduliuojamos šilumos ir konvekcinių šilumos, šalto dėmės.

Lengvas Įrengimas Ir Paprasta Operacija

Lengva pritvirtinti prie bet kokios sienos su įtrauktas rinkinio.Tada prijungti tiesiogiai į maitinimo lizdą ir gauti jaukus.

Atgal Izoliacija Valdyba

Nėra šilumos prarado į sienas.Apsaugoti savo sieną už šildytuvą skydelis.Jokių žymių ant sienos.

SVEIKOS VAIKAMS

NĖRA VENTILIATORIŲ-Idealiai tinka astmos arba alergijos kenčia.IŠLAIKYTI SAVO ŠEIMĄ

Su įmontuotu termostatu, sienos montuojamas patalpų šildytuvas išsijungs automatiškai, kai vidaus komponentas pasiekia tam tikrą temperatūrą laipsniu.Paviršiaus temperatūra nedega, jūs susilietę.Nedegios.Jei naudojamas vonios kambarys, laikykite jį atokiau nuo vandens.

Žymos: šildytuvas kambarys, konvektorių šildytuvas, kojų šildytuvas, resanta šildytuvas, infraraudonųjų spindulių, konvektorių, šildytuvas, nešiojamų patalpų šildytuvas, jaukus kojų, šildytuvo sienelės, šildytuvas, infraraudonųjų spindulių skydelį

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Naudoti Gyvenamasis Kambarys
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 800-849W
Šildytuvo Tipas konvektorių šildytuvas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų