Diskinio Pjūklo Ašmenys 7"/180mm Volframo-kobalto Lydinio 40 T/60T Pjovimo Disko Pjūklų Medienos Faneros Plokštės Galios Pjovimo Įrankiai

€15.32

€31.27

-51 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

√ Naudojant aukštos kokybės lydinio, lazerinis suvirinimas .

√ Pjauti kūną su volframo-kobalto lydinio .

√ Gali būti naudojamas apdoroti visų rūšių kamštienos, kietmedžio ir įvairių importuojamos medienos, drožlių .

Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

Žymos: bosch daugiafunkcį, chang pamačiau, pjūklą malūnas nešiojamų, grandininiai medienos, 115 pjūklą, 8 colių grandinės, 12 colių mitra pamačiau, nešiojamų genėjimo pjūklas, masažiniai pamačiau, pjūklas hitachi

Dydis 7''/180mm
Pjauti danties medžiaga Volframas-kobalto lydinys
Disko Tipas Diskinių Pjūklų
Apdailos Kita
Modelio Numeris DC-180
Sukimosi greičio 7500R/MIN
Pakuotė kartoninė pakuotė
Danties storis 1,8 mm
sąlyga Nauja
Prekės Pavadinimas RCT
Pjauti korpuso medžiaga Legiruotojo Plieno
Skylės Diametras 20mm/25.4 mm
Naudojant Diapazonas Pjovimo medienos drožlių plokštės fanera, medienos
Naudojimas Renovacija Komanda
Dantų skaičius 40 T/60T
Skaičius, Vnt 1 Vnt
Ašmenų Medžiaga Legiruotojo Plieno

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų