Galingas 10 Režimai Vyrų Masturbator Vibratorius Penio Nedelsiant Treneris Sekso žaislais Vyrams, Automatinė Oral Climax Blizgesys Skatinti Massager

€15.79

€24.29

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

❤【Vyrų Masturbator】 Marsas yra patobulintos konstrukcijos tradicinių vyrų masturbator, ji yra sukurta su reguliuojama priekio, atneša žaislą daugiau funkcijų, nei įprasta.

Jis gali būti naudojamas įvairių formų masažas jūsų blizgesys, varpos, sėklidžių ir net tarpvietė.

❤【Varpos Treneris】 Marsas yra ne tik vyrų masturbator, bet ir varpą, treneris treniruoti savo ilgalaikį galimybes, sumažinti simptomų, tokių kaip sunku erekcija, seksualinio abejingumo.

❤【10*10 Vibracijos】 Marsas yra 2 varikliai, du nepriklausomi veikti funkcijos, kiekvieno smūgio yra 10 vibracijos režimai, atneša jums galutinis patirtis.

Tiktų žmonėms, pavyzdžiui, sėdimas office minios, sekso žaislas pradedantysis ar patyręs.

❤【Galingas, bet Whisper Gana】 dual varikliai yra galingi, ir žaislas pati išbandė mas triukšmas yra pagal 60db, jūs galite mėgautis savo laiku, nesirūpindami pastebėjo kiti.

❤【Patobulinta Silikono & 100% atsparus Vandeniui】 Šis varpos stimuliatorius pagamintas iš lygaus minkštas skysto silikono, 100% atsparus vandeniui ir sveiko žmogaus organizme, kuris leidžia jį naudoti duše, vonioje ar baseine.

Paketų Sąrašo:

1 x Masturbator

1 x Krovimo kabelis

Žymos: automatinis nespresso, porno kraujavimas iš sekso žaislas vyrams, mano sekso žaislai, automatizuotas vyrų masturbator, vyrų masturbacija lėlės koją, caulk pistoletas, antgalis, sex stroker, peni žiedas, lelo sekso žaislai, ūkio pvc

Kilmės KN(Kilmės)
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris B2410
Nepadori Nuotrauka No
Dydis 66*163mm
Prekės Pavadinimas ĮDOMUS MATES

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų