Intel Celeron 2950M Dual-Core SR1HF Socket G3 2MB CPU SR1HF Nešiojamas Procesorius

€5.35

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Intel Celeron 2950M Dual-Core SR1HF Socket G3 2MB CPU SR1HF Nešiojamas Procesorius Patarimai: Kiekvienas elementas buvo išbandytas kritiškai prieš vežimo maršruto ,Mes turime sukurti keletą bandymų stočių specialiai CPU ,prašome nusipirkti ją nerimauti nemokamai.Foto (išvaizda, spalva, kilmės, serijos numeris) nuoroda tik atsitiktinius, pristatymo, jei klientai turi specialius reikalavimus, produkto kokybės, gali suteikti mums žinutę,ačiū. Jei turite bet kurį klausimą, prieš pirkti tada pls nedvejodami kreipkitės į mane.Ačiū!

1.Šis PROCESORIUS yra naudojamas,Mes išbandyti jį gali tinkamai dirbti prieš vežimą. 2.Garantijos Sąlygos: 1 Metų Garantija 3.Prieš įsigydami procesorių, įsitikinkite, procesorius gali dirbti savo plokštę.Ačiū! 4.Perdirbėjai visi turi pažymėti apie ją, kol mes išsiųsti, patvirtinančius, kad jie yra iš mūsų parduotuvės.Apie Laivybos 1. Prekės bus laivą iš karto, kai gavo patikrinti mokėjimo.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresą. 2. Jis paprastai trunka apie 2-3 darbo dienas iki express ir 15-50 darbo dienų Kinijos oro paštu, kad laivas į savo šalyse. 3. PS: Visos prekės yra nemokamas pristatymas Kinija paštu su sunkvežimiais numerį.Jei norite gavo produktai greitai, Prašome pasirinkti būdą, siuntos, DHL, UPS, FEDEX ar AVS.Grąžina 1.Jūs galite gauti metų garantija mūsų parduotuvėje 2.Grįžta pritarta.Prekė turi būti pradinės būklės.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę būseną.

Žymos: 5900x, "intel" procesorius, intel celeron g3930, AMD, CPU, intel celeron, "intel core i7 4790s, ryzen 7 5900x, Procesorius, celeron g3900

Sąsajos Tipas Socket G3 / rPGA946B
Pagrindinis Dažnis 2,0 G
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Kilmės KN(Kilmės)
L3 Cache Talpa 2 MB
"Intel Modelis 2950M
Chip Procesas 22 nanometers
Pakuotė No
Tipas Dual-Core
Procesoriaus Tipas Intel Celeron
Modelio Numeris 2950M
Prekės Pavadinimas "INTEL"
Gyslų skaičius Dual-Core
Prekės Būklė panaudota
PROCESORIAUS Dažnis 2.0 GHz
Lizdo Tipas Socket G3 / rPGA946B
64 Bitų Palaikymas Taip

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų