BON KŪRIMO ET-73 Objektyvo gaubtą, Canon EF 100MM F/2.8 L MACRO IS USM KAIP ET73 LH-73 Kameros Lęšis Gaubtai, Geriausia Kaina,

€4.93

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Rusijos draugai, prašome palikti savo pilną vardą, anglų kalba, jei galite pateikti užsakymą su mumis, taip, kad jūs galite pasiimti siuntinį be jokių problemų, kai jis pasiekia savo vietą.Ačiū.

Jeigu jūsų užsakymo suma yra mažesnė nei 10 dolerių, paliksime jums siuntos numerį tvarka, tačiau siuntimo informacija negali būti stebimi internetu.We will ship elementą iš per paprastu paštu.Tokiu būdu, ji gali sutaupyti jūsų pinigus, ir esame įsitikinę, kad jūs galite gauti elementą sutartą laiką.

Savybės:

1. Grynas ABS medžiagų, kai liejimo, kelis kepimo dažų tiek ir už jos ribų, tiksliai įrašą krašto, visiškai originalų stilių.

2. Juoda, flocking viduje, blokuoti nepageidaujamus šviesos ir negamina, vinjetės, gali būti lengvai sumontuoti ir išmontuoti.

3. Apsaugoti objektyvą nuo susidūrimo, ir išvengti lietaus ir dulkių.

Suderinamas:

Canon EF100/2.8 L IS USM Macro

Paketą, Įskaitant:

1 * Lens Hood ET-73 Canon EF100/2.8 L IS USM Macro

Žymos: tutu sijonas moteris led, nustatyti raudona balta lakštai, dainavimo pastabos simbolis, raganos šluota plaukioja, wow es armory metodas, superdry mens jecket, trompet šalies minnie, šaukštai china rapala, shimano užsakymą batai

Prekės Pavadinimas BON KŪRIMAS
Gamybos vieta Kinija
Modelio Numeris Len Hood ET-73
Suderinamos Prekės Canon
Pakuotė No

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų