Kūdikių Silikoninės pirštinės ir Puspirštinės Kramtyti Pirštinė Karvės Formos Pirštinės Naujagimiui Garso Teether Chewable Slaugos Teether Gamtos nustoti Čiulpti Nykščio

€2.12

€3.66

-42 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės: Medžiaga: Maisto kokybės Silikono, kuris viršijo saugos bandymų, BPA nemokama.Lieka ant kūdikio ranka, patogiai, saugiai velcro dirželis.Lengva valyti: tiesiog nuplauti muilu ir vandeniu.Minkštas kūdikių dantenų ir kylančios į dantis.Universalus kairę ir į dešinę ranką Tvirtai sustatyti, Lengva užsidėti ir nusiimti, neslidus konstrukcijos atsparumas Temperatūrai: -20 ℃-180 ℃ Tinka kūdikiui nuo 3 iki 12 mėnesių amžiaus (Spalva: Rožinė, Mėlyna, Balta, Juoda Pakuotė: 1 pc garso teether Prašome atkreipti Dėmesį: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. 2. Prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū už jūsų supratimą!

Mėlyna: Balta: Rausvos spalvos: Pilkos spalvos: Žemiau yra gražus Kūdikis Plaukti Kaklo Žiedas!Prašome patikrinti, ar nuotrauka!

1. Mokėjimo

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami www.dazasvydziomusiai.lt yra tvarkomi Alipay.

2. Siuntimo Informacija

A. laivybos visame Pasaulyje, išskyrus atvejus, kai šalių.

B.Mes procesą užsakymus laiku po mokėjimo tikrinimo.

C. Laivybos laikas

aš: ePacket Į JAV: 7-15 dienų

ii: www.dazasvydziomusiai.lt / Kinija / Singapūro Oro Paštas: Aplink 15-45 darbo Dienų.

iii: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius: Maždaug 20-60 Darbo dienų.Maždaug 50-90 dienų Brazilijos.

iv: Jei pasirinksite DHL, ar AVS, laivybos laikas bus maždaug 6-15 darbo dienas.

D. Jei negavote prekės per mūsų pažadas metu, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Kartais ji gali patenkinti išskirtinėmis aplinkybėmis, pavyzdžiui, blogas oras, atostogų, politikos kaita, atokioje vietoje ir pan.Mes, kurie padės patikrinti ir duos visa grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti sklypas pagaliau.

3. Grąžinimo politika

Mes siūlome 100% paslaugą, jei produktas sugadintas arba kai kurie kiti tiekėjo problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl informacijos tik per 7 dienas po to, kai gausite prekę ir 30 dienų grąžinti.Ačiū!

4. Atsiliepimai

A: Jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą mums!Mes tikrai vertiname jūsų prašome paramos.

B: Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašau, nereikia mums duoti neigiamą arba neutralų atsiliepimą tiesiogiai?nes mes tikrai norėtume išspręsti visas problemas ir duoti jums malonu apsipirkti jausmas.Taigi, prašau susisiekite su mumis iš karto per pranešimą.

5. Susisiekite su mumis

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar reikia bet kokios paramos.Tai mūsų malonu tarnauti jums!

Žymos: dantų teether, kūdikių teether pirštinės, karvė spausdinti, teether, raištį kūdikių, karvė garso žaislas, kūdikių bite pirštinės, pingvinas teether, karvė žaislas, spalva kramtyti kumštinės pirštinės

Funkcija teether
Kūdikių Teether silikono kūdikių teether
Medžiaga Funkcija BPA Free
Amžius > 4 mėnesius
spalva Rožinė, mėlyna, balta, pilka
Pakavimas Vieną pakrauti
Formos palmių
Modelio Numeris 30104
Medžiaga Silikono

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų