Vyrų Masturbator Varpos Atidėtas Mokymo Skaidrus Masturbuojantis Taurės Gaidys Masažas Kanalo Masturbacija Sekso Žaislas Vyrams

€6.23

€7.33

-15 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

ypatybė:

100% brand new ir aukštos kokybės

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, odos draugiškas, netoksiškos, saugios ir ilgaamžės.

Built-in special išgaubti dalelių, tinkamai trinties bus padidinti savo malonumą, ir jo porininkas bus, kad jūs nebe vienas.

Tinka vyrų masturbators, padidinti seksualinį malonumą ir palūkanų gyvenime.

Nešiojami ir lengvai atlikti, tai yra puikus kelionių kompanionas.

Tinka pradedantiesiems ir patyrusiems vartotojams, lengva naudoti.

Nesvarbu, stovint, gulint ar sėdint, tai yra lengva laikyti ir nustumti, galite lengvai atlikti nuostabų sekso veiklą, net jei jūs laikykite jį ilgą laiką, jums nebus jaustis pavargę.

Realus tekstūros ir stora atidarymo leis jums jaustis impulsyvus į varpą kiekvieną kartą, kai jūs pritūpęs, kurie padės jums priklausomas nuo jos, ir minkštos, suteiks jums nuostabų seksualinės patirties.

Rekomenduojama naudoti lubrikantą prieš naudojimą.

Puiki dovana sau ar savo meilužio.

specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Dydis: apie 140x60mm / 140x50mm / 150x65mm / 140x65mm / 130x60mm (5.51x2.36in / 5.51x1.97in / 5.91x2.56in / 5.51x2.56in / 5.12x2.36in) detali informacija yra parodyta pav.

Spalva: skaidrus

Neprivaloma stilių: A, B, C, D, E

Kiekis: 1

pastaba:

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 0-1 cm.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš siūlymą.

Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Į paketą įeina:

1 masturbacija taurės (Išskyrus demonstravimą kiti priedai nuotrauką.)

Privatumo pakuotė

Pristatymas:

Visi daiktai bus per kruopščiai Tikrinimas ir laivą iš mūsų pernešimo metu po apmokėjimo baigtas.Jei norite, kad kiti greičiau laivybos būdas,kaip greitai express pristatymas,pls susisiekti su manimi!

Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Dėkojame už jūsų supratimą.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos 5 Žvaigždučių ir stengtis, 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome susisiekti su mumis, jei jums netinka elementus, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą artimiausiu metu.Sekite mus,Būkite Mano Draugai.Reguliariai ventiliatorius nuolaida.

Žymos: mano sekso žaislai, vyrams sekso žaislas, taurės vyras, sekso žaisliukai vyrams masturb, sekso žaislas, lytis, sex stroker, vyrai mastrubator, lelo sekso žaislai, ilgai mastrubator

Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Masturbators
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris X00277

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų