50 vnt Skaidraus Giftbox už Keksiukų Candy, Slapukus Ornamentu GiftsWedding QX2E

€2.80

€4.00

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

AIŠKU, PVC DĖŽĖS – Mūsų visiškai aišku, plastikinės dėžės yra tiesiog idealiai tinka jums rodyti jūsų dovana, pak keksiukai, šokoladiniai saldainiai, suvenyrai, viską, ką galima galvoti apie.Tinka petit macarons arba mini keksiukai.

SUPER SAUGI MEDŽIAGA – Tai aišku, už dėžės yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC, kuris yra visiškai saugus maisto ir plačiai naudojamas išpilstymo gėrimus, pavyzdžiui, gazuoto mineralinio vandens ir gazuotų nealkoholinių gėrimų.

PAPILDOMO ŽAVESIO JŪSŲ DŽIAUGTIS – Tai skaidrus langelis yra labai blizga ir turi unikalius aišku, atrodo, kad suteiktų papildomo žavesio jūsų džiaugtis.Jūsų dovana atrodys išgalvotas mūsų aišku, dovanų dėžutėje.

LENGVA SURINKTI – Mūsų plastikiniai kubas yra puikiai suprojektuoti, su iš anksto raukšles, kad jums būtų paprasčiau surinkti juos.Tiesiog sulenkite išilgai raukšles padaryti savo individualų macaroon langelį.Plius jie turi tuck viršaus ir apačios, lengva, bet saugi atidarymo.

GAUTI SAVO DABAR – Padaryti jūsų pakuotės lengviau ir gražus šiuos aišku, dėžės.Taigi, ką jūs laukiate?Gauti savo mažųjų aišku, dėžutė dabar bet kuris iš jūsų progomis ekranas poreikius.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Spalva: Kaip parodyta

Dydis: Kaip nurodyta

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

50 * Vnt

Žymos: lauke tortas, giftboxes didelis, abendkleid, custom cupcake dėžutę, vyrai slapukas, lange pateikti dovana, moai, v slapukas, gimtadienio tortas dėžės ir pakavimo, min cupcake dėžutę

Kilmės KN(Kilmės)
Skaičius, Vnt 50pcs
Modelio Numeris QX2E8YY1000461

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų