KONCO Nerūdijančio Plieno Česnakai & Imbieras Presai, Česnakai, Paspauskite Mėsmalę & Imbiero Šaknies Mėsmalę, Česnakų Smulkintuvas Sunkiųjų Statybos

€3.29

€4.11

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

KONCO Nerūdijančio Plieno Česnakai & Imbieras Presai - Jūsų geriausias virtuvės vertus!

【NAUJESNIS & PIGIAU "PASIDARYK pats" FARŠĄ ČESNAKAI】 Česnakai paspauskite yra perfec priemonė padaryti, kiek naujesnis & pigiau smulkinta česnako, kiek reikia greitai ir lengvai.Tiesiog įdėti žievele česnako skiltelė kameroje & spaudos, tolygiai smulkinta česnako ateina iš visiškai skirstomi nuo žievelės.

【MULTI NAUDOTI】 nerūdijančio plieno česnakai mėsmalę yra puikus kapojimo tiek žievele česnakai gvazdikėliai ir nuluptos imbiero šaknies, kad tolygiai smulkinta česnako ir imbiero šaknis išeiti iš česnakai presser šalia nulio atliekų.

【RŪDŽIŲ & KOROZIJAI atsparaus】 KONCO nerūdijančio plieno česnakai presser yra pagaminti su aukščiausios kokybės, 304 nerūdijančio plieno, maksimaliam patvarumui ir ilgalaikį našumą.Ji yra atspari rūdis, dėmes ir korozijos.

【LENGVA NAUDOTI & CLEAN】 česnako paspauskite mėsmalę yra didelis ir patogus rankenos, kad česnakai paspaudus vėjas, net tiems, kurių silpnesnė rankena arba mažas rankas.Valymas yra super lengva, kaip ir gerai, tik skalaukite vandeniu ar paleisti per indaplovė.

【Darbo Laikas】

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, Mes suteiksime jums priimtino atsakymo per 24 Valandas.

【Garantija Ir Pristatymas 】

-Patinka 7 Dienas grąžinti, jei bet kuris kokybės problemas.

-Dauguma straipsnių bus išsiunčiami per 48 valandas.

【Klientų Aptarnavimo】

-Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

-Jei jums patinka mūsų gaminiai, prašome sekti mūsų parduotuvėse ir palikti 5-žvaigždučių peržiūros mums, turėsime Specialias Akcijas mūsų pasekėjų.

Dėkojame už jūsų paramą !

Žymos: kotletas pelėsių, česnakai puodą, plytelių dalykėlių, nicer dicer, česnakai mėsmalę, chopper česnako, česnakai malūnėlis, virtuvės nerūdijančio plieno, česnakų smulkintuvas, mėsmalės mėsos

Sertifikavimo CE / ES
Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Česnakai Presai
Modelio Numeris 00019-04203
Funkcija Česnakai, Imbieras Presai Cutter & Tarka
Tipas Vaisių Ir Daržovių Įrankiai
Feature1 Metalo Virtuvės Įrankiai
Feature2 Profesionalų Ir Virėja, Česnakai Mėsmalę
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų