Kempingas Lajos Šešėlyje Palapinės Tentas Net Palapinė Easy Setup Ekrano Namas Lajos Šešėlyje Palapinę, Lauko, Sodo Palapinės

€28.60

€42.06

-32 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Stiprus Neto: Tai baldakimu net palapinė yra aukštos kokybės 100% poliesterio pluoštas su vienagijai siūlai, kurių storis tvarkos taisyklių 75d.Ir ji yra pakankamai tankus, izoliuoti uodai, ir ji yra pakankamai plona, tuo pačiu metu išlaikyti savo nuomone ir ji yra apsaugos nuo saulės.

2、Reguliuojamas Aukštis: dydis raišteliu ant akių, gali būti koreguojama. 300 * 230 (aukštis) cm/118.11x90.55in(apie) tinka skėčiai, kurio skersmuo 10-11 pėdų(apie).

3、Užtrauktuko Dizainas: akių baldakimu net palapinė gali laikyti visi maža "svečiai" toli, o jūs galite žaisti saugiai viduje, ir užtrauktukas įėjimas leidžia jums lengvai įeiti ir išeiti.Yra užtrauktukai iš abiejų pusių.

4、Lengvas ir Nešiojamas: kupolo net palapinė gali būti lengvai įdiegtas, terasa su skėčiu.Pripildykite vandens vamzdžių su vandeniu, siekiant padėti laikykite filtrą į vietą.Ir baldakimu net palapinę funkcijos reguliuojamas raišteliu viršuje atidarymo ir uždarymo numatyta, lankstus pritaikymas.Kai jis nenaudojamas, kupolo net palapinė gali būti sulankstytas į kompaktišką dydį lengva laikyti.

5、Lauko Priedą: Jūs galite sėdėti viduje šio vainiko net palapinę mėgautis laisvalaikiu, kvėpuoja oru, ir mėgautis gražių saulėtų dienų.Ir tai yra taip pat puikus pagalbininkas pramogų jūsų draugai ar svečiai savo sode.

Savybės:

Vabzdžių dizainas: net leidžia jums mėgautis lauko valgomasis, tyliai ir be bothered vabzdžių.

Apsaugos nuo saulės dizainas: net palapinė turi tam tikrų apsaugos nuo saulės, funkcija, leidžianti jums, kad šiek tiek vėsa saulėje.

3 stilių pasirinkti iš: Roman stiliaus, geležies stiliaus, plieno vamzdis stiliaus.

Specifikacijas(apie):

Medžiaga: poliesterio pluošto (poliesterio)

Durų skaičius: vieną durų dizainas

Dydis: 300x300x230cm/118.11x118.11x90.55in

Svoris: 1600g

Pareigos: anti-insect / atspalvis, apsauga nuo saulės,

Pakavimo Sąrašas:

Canopy Plokštės Atspalvis Palapinė * 1

Žymos: Pakabinti Dome Tinkleliai Nuo Vabzdžių, canopi, rinkinys moterims, pavėsinė-palapinė, lova vaikiška lovelė, miestas pagalvė, uodai palapinė, net palapinę, žemės ju, stovykla tinkleliai nuo vabzdžių

Formos Kita
Taikoma Žmonių Universalus
Tipas Vienos durys
Modelio Numeris Kempingas Tinkleliai Nuo Vabzdžių
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti kempingas
Medžiaga Kita
Stilius Kita
Funkcija Sulankstyti

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų