3 1. Protingas Robotas Dulkių siurblys 1800 Pa Valymo Robotas Grindų Sausas, Drėgnas Valymas ir Mažai Triukšmo USB Įkrovimo Namų siurblys

€27.16

€52.23

-47 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

62705 3 1. Protingas Robotas Dulkių siurblys 1800 Pa Valymo Robotas Grindų Sausas, Drėgnas Valymas ir Mažai Triukšmo USB Įkrovimo Namų siurblys

Darbo Režimas:

1.Jungiklis mygtukas: Paspauskite priimančiosios jungiklis, mygtukas, ir sweeper pereina į darbo režimą darbo žibinto šviesa .Paspauskite priimančiosios įjungti ir vėl išjungti šlavėjas.

2. Įkrovimo režimas: Prijunkite "Micro - USB" vadovas USB laidą įkrovimo uosto sweeper ir prijunkite USB galvos keitiklio, apmokestinimo .

3. Įkrovos Būsena: įkrovos indikatoriaus lemputė.nurodant, kad baterija yra įkrauta ir OFF rodo, kad įkrovimui ir bendrąsias įkrovimo laikas apie 2-3 valandas .Pareigos: Vieną mygtuką pradėti, valymas, mopping, dulkių siurblys, USB jungtį, universali vairuotojo, automatiškai išvengti kliūčių, anti-drop, žemas triukšmo lygis, jaukus, mažas pasikartojimų, didelės apimties

Valymo Dulkių Laukelį:(Purvas gali būti prapūsti iš įvado, todėl prašome ištuštinti dulkių dėžutės po kiekvieno naudojimo.)

1. Dulkių dėžutė yra įsikūręs prie mašinos dugno, ištraukite kištuką į posūkio išorę.

2. Atidarykite dulkių dėžutė, išvalyti purvo viduje, nuvalykite liekanos, naudojant džiovintus drėgnu skudurėliu.

3. Vieta dulkių dėžutė atgal į mašiną.

Kelių Valymo Režimas.OBS Vietovės Nustatymo Sistema.65mm, Plonas Dizainas.65db Mažai Triukšmo Nutildyti.65DB mažai triukšmo išjungti suteikia jums ramioje aplinkoje.500pa Stipri Siurbimo:Jis lengvai sugeria dulkes, plaukai, knygos ir sumažinti taršą.10mm Laipioti:Jos turi 10mm laipiojimo funkciją, 15 laipsnių laipiojimo aukštis.1800PA Super Stipri Siurbimo.

Pažangi Lašas Vengimo Indukcija.

1. Visi produktai yra standartizuotos pakuotės, paprastai mes naudojame plastikinį maišelį supakuoti produktai.tiesiog taip,

2. Mes atidžiai patikrinti jūsų užsakymų paketą, įsitikinkite, kad viskas yra geros būklės, prieš siunčiant jį.

3. Paketai gali būti šiek tiek nukentėjo per ilgą laiką transportu, bet tai neturi jokios įtakos poveikį mūsų produktus.

4. Jei norite, produktai supakuoti, puikiai (pavyzdžiui, dovanos ir t.t.), prašome susisiekti su mumis pirmą, mes galime išsiųsti siuntinį su specialiųjų paketą, kad būtų išvengta žalos, tačiau jums reikia mokėti papildomą mokestį.

Prašome spausti čia norėdami sumokėti krovinių vežimo arba papildomas mokestis.Ačiū!

Mes bus išsiųsti užsakymą 2-5 darbo dienų, ir jis turi beveik 7-40 dienų iš Kinijos į jus.

Kaip žinote, pristatymo laikas priklauso nuo laivybos bendrovės, oro linijos, vartotojo ir vietos post office, todėl mes negalime kontroliuoti, tai tiksliai.

Jei siuntinys neatėjo į tikėtasi, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes willtrack tai ir elgtis su jumis.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra gana naudingas mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors pasiūlymų, su mūsų daiktų orservices,prašome nedvejodami tocontact jav pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: cleaner robotas dulkių, robotas žaislas, grindų robotas, bowai robotas, cleaner robotas, 3 1. cleaner, valymo robotas cleaner, mini dulkių belaidžio, dahui robotas cleaner, "ilife" w450

Priedų Kampe Lankstymo Šepetys
Prekės Pavadinimas bowAI
Funkcija Valymo /Mop grindų; Siurbimo Švarus
Dydis
Sertifikavimo ce
spalva Balta,Juoda
Svoris 560g
Elemento Tipas Protingas Robotas Dulkių Siurblys
Medžiaga ABS Plastiko
Dulkių Saugojimo Modelio Dulkių Dėžutė
Baterija 3.7 V 1200mAh
Naudojimo Laikas 120mins
Įtampa 3.7V
Maitinimo Tipas Įkrovimo
Vandens Bako Talpa "400ml
Įkrovimo Laikas 150 minučių

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų