Antminer s9 Hash Valdybos 4-OJI/s SHA256, kad 14nm Asic Miner Btc Miner Mažesnės galios Įdiegti antminer S9j s9i s9

€64.38

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1.Antminer s9 hash taryba 4 T 1 VNT

Šią lenta gali būti naudojama visose S9 modeliai.--14T 13T 14.5 T S9J S9I S9

pastaba:

Kaina kasybos mašinos dažnai priklauso tokie kintamieji, kaip valiutos kurso, phantom valiuta kainos, ir tinklo sunkumų.Nesutinka grąžinti prašymus ar grąžina.

Po pardavimo paslaugos:

1. Dėl specialių prekes, ne grąžinamosios išmokos ar grąžina yra priimama po pristatymo

2. Dėl rinkos svyravimų, produktų kainos gali būti pakeistas bet kuriuo metu po jūsų pirkimo.Mes neprisiimame prievolės iš anksto ir kainos kompensaciją.

3. Naudotos mašinos Mes garantuojame, galia ir galios parametrai, tačiau išvaizda nėra garantuotas.Prašome apsvarstyti prieš perkant.

garantinis aptarnavimas:

1. 90 dienų nuo išsiuntimo dienos

2. Jei tai yra garantija politikos, su trūkumais, miner, remontą gali atlikti nemokamai, po garantinio laikotarpio, mašina turi mokėti už remontą pagal faktinę situaciją.

3. Šie įvykiai bus taikoma garantija: Klientas pirmą pašalina/pakeičia bet kuri sudedamoji dalis, kuri pati; žala dėl žaibo ar įtampos šuolių; svilėsių dalių, dėl benamių valdybos arba mikroschema; kalnakasių/circuit, boards/komponentus įsiskverbti dėl drėgmės sąlygomis Ar korozijos ir žalą.

4. Mokėti pristatymo mokesčio, kai laivybos atsarginės dalys garantinio laikotarpio metu

5. Jei turite kokių nors klausimų, kai gauna paketą, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

vežimą : 1. Nemokamas pristatymas numatytasis DHL 2. Apie verte, deklaracijos: 1KG--2KG -------15USD 2KG--8KG-----------35USD 8KG ---20KG-------------50USD 3.Ypatingieji reikalavimai, prašome susisiekti su klientų.

Žymos: btc miner, ethereum miner, antmin, asic, hašišo, bitcon miner antminer, eth miner, antmin s9, asic miner, antminer s17

Modelio Numeris s9
Prekės Pavadinimas kuangcheng
Produktų Statusas panaudota

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų