Naujos Vonios, Dušo Filtras Maudyklų Vandens Filtras, Valymo, Vandens Valymo Sveikatos Minkštiklių ir Chloro Pašalinimo Vandens Valytuvas

€9.94

€14.61

-31 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

{infomodule}

Savybės:

-Tyros vandens suteikia jums minkštesnė oda, lygesnė plaukų.Dušo kabina be chloro vanduo padidina aukštesnį energijos lygį.Su filtru, jūs iš karto pastebėsite, kad vanduo minkštesnis, muilas ir šampūnas burbuliukai geriau, jūsų oda ir plaukai geriau drėgmės.

-Puikus derinys, KDF, PP medvilnės, Kokoso lukšto aktyvintos anglies Keraminiai Rutuliai ir kitų filtravimo medžiagos užtikrina geriausią poveikį vandens kokybės valymo.

-Dirbti su bet kurio dušo galva ir rankinę dušo kabina.Ne įrankis, reikalaujama.Įdiegti per kelias minutes.Tiesiog varžtą tarp dušas vieneto ir dušo flex.Lengva surinkti ir išardyti.Apsaugoti filtruoti visą dušas namas iš nešvarus vanduo.

-Taikomos šalto vandens ir karšto vandens vonia, aukštos temperatūros ir slėgio neturės įtakos gaminio funkcija pati.

Multi-lygio filtro sluoksnis, siekiant padėti jums pašalinti vandenį nuo sunkiųjų metalų, chloro ir chloro, sieros bei kitų kenksmingų medžiagų ir blogas kvapas, veiksmingai apsaugo gamybos masto, pelėsių, pateikti jums su sveiką vandens kokybę.

Specifikacija:

Tipas: 10 Pakopų Dušo Galva Filtras

Spalva: Sidabrinė

Korpuso Medžiaga: ABS

Temperatūros Diapazonas: 5-80℃

Hidraulinis slėgis: 0.1-0.35 mpa

Dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris:12.4 g

Vandens srauto greitis:≥8L/min

Pakuotė:

1 x dušo filtras vadovas

1 x Tape

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: magnetinio vandens minkštinimo, , baseinas tablet, vandens filtras, filtras t33, minkštas vandens minkštinimo, , buitiniams vandens minkštinimo, , 10 colių filtras, minkština vandenį, koi dušo filtrai, vaiko vandens valymo

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Vandens valymo mašinos Tipas Išankstinis filtras
Naudoti Dušo Filtravimo
Vandens Išeiga(L/Min) 8.0
Medžiaga Nano Filtro Elementas
Tipas Aktyvintos anglies
Valymo Padėtyje Terminalo Valymo
Prekės Pavadinimas becornce
5 Filtravimo Etapas Taip
Įrengimas Šalto Vandens Vamzdynų Montavimas
Modelio Numeris 10 etapas
Vandens Kokybės Reikalavimai Savivaldybės Vandens

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų