XAC karšto pardavimo pluošto lazerinio ženklinimo mašinos 30w 40w 50w už etiketės, ženklinimas

€823.32

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

XAC karšto pardavimo pluošto lazerinio ženklinimo mašinos 30w 40w 50w už etiketės, ženklinimas

Aprašymas

Pluoštas lazerinio ženklinimo sistema priima pažangiausių Vokietijoje technologijų ir lazerio pluošto šaltinis gyvenime gali pasiekti 100.000 valandų, 8-10 metų, be jokių eksploatacinių medžiagų ir techninės priežiūros.

Metalo lazerinio ženklinimo mašinos yra geriausias pasirinkimas pirkėjams, kurie turi specialius reikalavimus, mažiausia & geriausių lazerio spindulį ir charakterį.Pagal savo daug funkcijų, žmonės taip pat vadina metalo lazerinio ženklinimo mašinos,lazerio pluošto,ląstelienos lazerinio ženklinimo sistemos,iterbis pluošto lazeris.

Parametrai

Modle Nr.

BCX-F20W/30W/40W/50W/70W/100W

Lazerio Siurbimo

pluošto lazeris

Bangos ilgis

1064 ±10nm

Makring Taikymo Sritis

140*140/175*175/300*300mm

Ženklinimas Deptin

≤0,2 mm(priklauso nuo medžiagos)

Ženklinimas Greitis

≥7000mm/s

Žymėjimo Linijos Plotis

0.001 mm

Min Charactor Dydis

0,15 mm

Kietas Būdas

oro aušinimo

Vieta

raudona vietą

Maitinimo Šaltinis

AC110-220V ±10% 50-60HZ

Lazerio Gyvavimo Laiką

80000-100000h

Savybės

1. Didelės Spartos pluošto lazerinio ženklinimo mašinos priima aukšto efektyvumo lazeriu, lazerio spindulys yra stabili nei tradicinės lazerinio ženklinimo mašinos, ir turi ilgą tarnavimo laikas daugiau nei 100000hours.

2. Palyginti su įprasta lazerinio ženklinimo mašinos, XAC lazerio Pluošto Lazerinio Ženklinimo ir Spausdinimo serijos mašinos priimti sicentific dizaino ir didelio stiprumo plieno rėmas sructure, o tai didina mašinos korpuso stiprumas daugiau nei 40%, siekiant užkirsti kelią mašina iš iškraipymo metu, ilgalaikis darbas.

3. Į humnized ir modernia išvaizda daro operacija ir maintence gana lengva.Mašina yra lengva valdyti ir maintencance nemokamai.

4. Pažangiosios auto CNC valdymo sistema, profesinės omtion valdymo lustas, eilės didelės spartos ženklu ir spausdinimo ir shotest kelias atrankos funchtion pagerinti darbo efektyvumą daug.

Mašina Struktūra

Žymėjimo Pavyzdžius

a.psichikos mėginys

b.ne psichikos mėginys

Apie MUS

sertifikatas

paslauga

pristatymas

Mes gali rašyti tik 1*1*1cm www.dazasvydziomusiai.lt,todėl jūs galite pamatyti, pristatymo kaina yra apie 10-20usd.Tai ne produktas, nekilnojamojo pristatymo kainą.

Neturime jokių problemų laivas, Rusijos,Turkijos,Brazilijos.

Asmeninės pirkti, yra riba, perduoti savo šalies papročius,bendrovė perkant reikia įsitikinti, jei jūs turite importo galimybes.

If you dont turėti importo patirties,mes turime ekspeditorius padėti jums.

DUK

Q: Kas yra pakuotėje ?

A: Mes turime 3 sluoksnių paketas.Už, mes priimti medienos amatų atveju.Viduryje, mašina yra apdrausta putos, apsaugoti mašiną nuo purtymo.Už vidinis sluoksnis, mašina yra apdrausta sustorėjimas plastiko maišą vandeniui.

Q: Ar pakuotės pažeistas transportavimo metu ?

A: Mūsų pakuotės yra dėmesingas visiems žalos faktorius ir, kad ji bus saugi, ir mūsų laivybos agentas turi visišką patirties saugios tranportation.Mes turime eksportuoti į 180 pasaulio šalių.Taigi, prašome nesijaudinkite, jūs gausite sklypo geros būklės.

Q: Kaip įdiegti ir paleisti mašiną ?

A: Mūsų technikas įdiegta mašina prieš pristatymas.Kai kurių smulkių detalių montavimas, mes atsiųsime išsamiai mokymo vaizdo, vartotojo žinynas kartu su mašina. 95% klientai gali sužinoti patys.

Q: Kaip aš galiu padaryti, jei mašina negerai ?

A: Jei susiduria su tokiomis problemomis, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu ir nebandykite taisyti mašiną pats ar kas nors kitas.Mes atsakymo per 24 valandas, kaip greitai, kaip mes galime ją išspręsti už jus.

Prieš citata

prašau, leiskite man žinoti, kai kurie elementai taip?

1. Kokios medžiagos ar norite ženklą ant mūsų lazerinio ženklinimo mašinos?

2. Ką maks.žymėjimo sritį ?

3. Kaip apie jūsų tikėtis ženklu veiklos?

Tada, daugiau informacijos su gera kaina bus išsiųstas.Taip pat daugiau pramonės sprendimą bus pateikta.

Bet reikia išsamesnės informacijos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Žymos: Karšto Pardavimo, cnc router, metalo pluošto lazeris 50w, raycus pluošto lazeris 10w, audinio lazerio pjovimo mašina, engrav lazeriu, 40w lazeriu, vadovas lazeriu, 50w pluošto lazeris, laser cutting machine 15w 50

sąlyga Naujas
Modelio Numeris XAC-F20
CNC arba Ne cnc

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų