Šiaurės Stiliaus Skaidraus Stiklo Žvakės Laikiklis Kūrybos Stalo Ornamentas Namų Dekoro Namų Dekoro Priedai

€8.83

€13.58

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Šiaurės Stiliaus Skaidraus Stiklo Žvakės Laikiklis Kūrybos Stalo Ornamentas Namų Dekoro Namų Dekoro Priedai

Techniniai duomenys:

Dydis: Kaip paveikslų paroda

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Medžiaga: Stiklas

Pareigos: Žvakių laikiklis

Pritaikymas: Namuose, biure, pobūvių ir pan.

Paketas apima:

1 x Žvakių laikiklis

1. Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas.Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas.

2. Visos kainos yra mažesnė kaip 10 dolerių,sekimo numerį, negali būti stebimas, nes jis yra ne redister.Prašome don ' t open ginčo 60 pristatymo laiką.Iš viso kainos daugiau kaip 10 dolerių, sekimo numerį, gali būti fiksuojami.Dėkojame už jūsų supratimą.

3. Visi Skysti/Milteliai/Įkrauta prekių imsis 45-60 darbo dienų labiausiai countrys.(Pietų Amerika imsis 60-120 darbo dienų.) Kitos prekės bus imtis 30-45 darbo dienų labiausiai countrys.(Pietų Amerika imsis 45-90 darbo dienų.)

4. Jei pakuotėje nėra atvykimo 60 dienų (Pietų Amerika 90 dienų),mes grąžinsime arba vėl, todėl prašome ne atvirą ginčą, jeigu paketas nereikia atvykti iki to laiko.

Mes tikimės, kad jūs su mumis susisiekti dėl bet kokių klausimų dėl jūsų užsakymą vietoj to, suteikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar darbo ginčą, kuris nebus naudinga problemų sprendimui.Jei jus tenkina jūsų užsakymą, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių ir rekomenduoja mus kitiems klientams.Ačiū!!!

Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada suteikti jums geriausias paslaugas ir produktų.

Žymos: bijūnų vaza, žvakidė turėtojas, žvakidė dekoras, candl turėtojas, stalo dekoro priedai acse, sidabro stalo ornamentas, lentelės viršuje vaza, biuro stalo ornamentas, šiaurės stiliaus stalas, kristalų žvakidė

Atitikimo Žvakė Stick
Tipas žvakidė turėtojas
Medžiaga Stiklas
Funkcija Atitikimo Stick Žvakė
rankų darbo No
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Europa
Modelio Numeris BJ1394
Naudoti Namo Apdaila

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų