1000W 20A ZVS Žemos Įtampos Įvadinį Šilumos Valdybos Maitinimo Modulis Flyback Vairuotojo Šildytuvas Tesla Coil

€28.26

€54.34

-47 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1. 12-48V žemos įtampos elektros energijos tiekimo

2. Nominali srovė:20A

3. Nominali galia:1000W, tuo didesnė įtampa, tuo didesnė galia.

4. Mes išbandėme, kai ji veikia 53V maitinimo srovė gali pasiekti 30A.Jis gali būti naudojamas "PASIDARYK pats" žaidėjų, kad mažų dalių grūdinimas, prisijungimo ir kiti terminio apdorojimo, šildymo greitai, labai patogu.

5. 24V įvesties ir be apkrovos srovė yra apie 3A

6. 48V įvesties ir be apkrovos srovė yra apie 6A

7. Didesnė įtampa, tuo didesnė srovė, kai šildymo tuos pačius dalykus, efektas bus geresnis, bet tuo pačiu metu šildymas, taip pat yra didesnis, todėl pasirinkimas įėjimo įtampa yra pagrįsta jūsų poreikius.Kaip pavyzdžiui, šildymas pagal 1cm aikštėje mažus objektus, naudoti 24 v įtampa.

8. pirkėjas turi savarankiškai teikiamos energijos ir vandens aušinimo įrenginys

9. Kai su jungiklis, maitinimo šaltinis, nes didelės galios, paprastai turi funkcija minkštas pradžios, t. y. tik įjungtas išėjimo įtampa pamažu auga, o, jei prieš įtampa iki 12v prijungta indukcinio kaitinimo grandinės, neveikia ir dega MOS vamzdis.Taigi, įtampa pasiekia daugiau nei 12 v prijungta indukcinio kaitinimo grandinė.

10. Apimtis šildomos objektai negali būti daugiau kaip 1/10 šildymo ritė vidinis tūris, (tai yra, šildymo cilindro skersmuo daugiau kaip 1/3 šildymo ritės skersmuo), priešingu atveju ji gali būti dėl to, perkrovos ir sudegino apygardos ar elektros energijos tiekimo.Nors ši grandinė gali toleruoti 30A įėjimo srovė, bet ir draudimo darbo tikslais ne daugiau kaip 20A.

11. Ši grandinė gali padaryti indukcinio kaitinimo, arba pakeisti vario vamzdis su aukšto dažnio transformatorius, jis bus galingas keitiklis

Pastaba:

1. Komplekte yra pilnas komplektas vairavimo grandinės elementų ir žalvario.

2. Pirkėjų turi pateikti savo energijos ir aušinimo blokas.

3. Apygardos valdyba naudojant dvipusis stiklo lenta, daugiausia vario pėdsakų yra naudojamas praplėsti naudoti visas nugaros paviršius rezonansinės grandinės, bendras, ištisinis darbas, prašome sukurti ventiliatorius smūgis žemyn iš viršaus, rezonanso kondensatorius ir kitus komponentus kietas.

4. Naudoti impulsinis maitinimo šaltinis, Atkreipkite dėmesį, kad dėl didelės galios, paprastai yra lėtos pradžios funkcija, kuri tiesiog atidarė mašinos išėjimo įtampa pamažu auga, o tai yra įjungtas prieš indukcinio kaitinimo grandinė, jei įtampa pakyla iki 12V, nes pradėti nepakankamas įtampos negali sau leisti vibracijos, todėl du vienu metu laidumo mos vamzdį taip, sudegino komponentai.

Taigi, pirmasis bus pradėti perjungimo maitinimo įtampa pasiekia 12V pirmiau, ir tada atidaryti indukcinio kaitinimo grandinė.

5. Tūris daiktas yra šildomos viduje šildymo ritė negali viršyti 1/5 tūrio (jeigu šildymo cilindras, tada šildymo ritės skersmuo mažesnis kaip skersmuo 1/3), ar tai gali būti dėl perkrovos arba perdegti energijos tiekimo grandinė.

Nors ši grandinė gali toleruoti 20-30A įėjimo srovė metu, bet neviršija 15A, kai saugaus darbo, jūs galite lengvai pridėti ammeter tarp maitinimo ir šildymo vairuotojo lenta, bet visada stebėti srovės perkrovos.

Ši grandinė gali ne tik indukcinio kaitinimo, vario vamzdis į aukšto dažnio transformatorius, yra galingas keitiklio.

1. Norėdami padidinti šilumos kriaukle naudojant pritaikytą substrato tiršta kaip 8,5 mm!

Aušinimo pajėgumas yra labai galingas.

2. Naudojant M4 ramsčių, karščiavimas mažesnės, daugiau effic ient.

Žymos: žemos įtampos šildymo kilimėlis, 3 modelis, ih indukcijos šildytuvas, zvs mini, indukcijos zvs, plytelių, vairuotojo flyback, "pasidaryk pats" tesla, indukcijos indukcinis šildymas, indukcijos kilimėlis

Išėjimo Tipas Vieną
Modelio Numeris DC/DC Keitikliai
Sertifikavimo NĖRA
Tipas DC/DC Keitikliai
Išėjimo Dažnis DC/DC Keitikliai
Prekės Pavadinimas niusiwen
Išėjimo Srovė DC/DC Keitikliai
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis DC/DC Converters
Išėjimo Galia 1 - 50W
Svoris DC/DC Converters

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų