3Pcs/daug Flex Kabelis Samsung S5550 Prisijungti Mainboard turi LCD Ekranas

€5.76

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Produkto Aprašymas

Pakuotės Turinys

3* flex kabelis

Vežimas

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos.Jei turi n o atskirais atvejais atsitikti, Mes išsiųsti elementai per 2-5 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos .taip pat,pleae nuomos įsitikinkite, adresą, kurį pateikėte, yra teisinga ir aišku ,mes negali būti atsakinga už prekės praradimo ar vėlavimo, dėl netinkamo arba nežinomas adresas youself.Pagaliau, Jeigu vežimo sąnaudos yra didesnės nei mūsų biudžeto, mes h ave teisę spręsti, transporto rūšį, ir bus palikti pranešimą jums.

Pakuotė

Mes pakuojame daiktus į lauką ir lipnia juosta.

Grąžinimas ir Garantijos

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti.

2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižyti, sugadinti po naudojimo, ir t.t.

4. Dėl nekokybiškų daiktų, prašome pateikti mums aiškios nuotraukos.

5.Produkto w arranty laiko ir e xcellent a fter-pardavimo paslauga.

Atsiliepimai

Mes tikimės, kad jūs mums gali suteikti teigiamų atsiliepimų.

Jeigu jums netinka, rašykite mums ne vieną kartą priminti savo trūkumą , todėl mes galime nuolat gerinti mūsų paslaugų ir produktų kokybę .

Jei jūs planuojate duoti mums neutralią / neigiamą atsiliepimą, prašome don?t imtis veiksmų, paskubomis, mes manome, suteikia neutralią / neigiamą feedabck nėra jūsų tikslas.Jūsų tikslas yra papasakoti savo nepasitenkinimo, jei veiksmų, kuriuos leidžia mums žinoti, kad mes yra netinkama mūsų darbą, mes tikrai suteiks jums tinkamą sprendimą artimiausiu metu.

Jūsų kantrybės ir supratimo yra vertinama atliekant gerinant mūsų verslo.

Žymos: nemokama iptv, nemokamai pir, vyras hub, forthub, laisvės gundam, žaislas pliušinis lady, grandinės mokestis 168v, d-70745 pakeitimo, suknelę mama sūnų tėtis, atveju 7 "iphone" suede

Modelio Numeris S5550
Suderinamos Prekės "Samsung"
Dizainas Slankiklis
Naudoti Home Mygtuką
Prekės Pavadinimas shanglaiya

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų