Naujas 3D Sienos Veidrodis Lipdukas Deimantų Trikampiai Akrilo Veidrodis, Sienų Lipdukai "PASIDARYK pats" Sienų Lipdukai Vaikų Kambarį Namo Apdaila

€9.05

€15.87

-42 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

15/28/54Pcs Naujas Deimantų Trikampiai Veidrodis Sienos Lipdukas "PASIDARYK pats" 3D Sienos Veidrodis Lipdukai Akrilo Decal Fono Sienos, Namų Dekoro

Savybės:

1. Eco-friendly akrilo veidrodžio paviršiaus , gerai apsaugo skaidrią plėvelę.Lengvas, lengva įdiegti, gero veidrodžio efektas.

2. Veidrodis sienos lipdukas bus sukelti stiprintuvo iliuziją daugiau erdvės dydį ir šiek tiek iškreiptas atspindys galima juokinga atrodo savaime pramogų.

3. Stiprus klijai, gale lipdukas, galite lengvai įklijuokite jį ant visiškai švarios, plokščio ir lygaus paviršiaus, sukelia ilgalaikius rezultatus su mažiau nutraukiamas riziką.

4. Lanksti, kad skirtingų užbaigti derinį poveikis, atsižvelgiant į jūsų poreikius, be vargo papuošti savo namus su mados ir apsvaiginimo atrodo. 5. Labai lengvas ir sudužti-įrodymas, už geresnį kokybės ir eksploatavimo saugos, ne pakenkti jūsų jautrią odą, lengva įdiegti savo. 6.Gali būti naudojamas TV nustatymas sienos, sofos nustatymas sienos, valgomasis, miegamasis ir drabužinė.Tai elementai yra "PASIDARYK pats" produktas.

Medžiaga: Akrilas

Storis: 1 mm Spalva: Juoda Dydis:45*51cm (Trikampis & Diamond iš viso 15vnt) SizeM:90*50cm (Trikampis & Diamond iš viso 28pcs) SizeL: 90*103cm (Trikampis & Diamond iš viso 54pcs)

Kiekis: S (15vnt)/ M (28pcs)/ L (54Pcs)

Paketas apima: 15/28/54 vnt Veidrodinė Siena Lipdukas

Pastaba:

Tai iš esmės naudojami kaip papuošalai, ne veidrodis!Po sujungimas yra padaryta, nereikia, nuvalykite jį po ašarojimas nuo apsauginės plėvelės!

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.

Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.

Dėkojame už jūsų supratimą!Dydis:45*51cm SizeM:90*50cm SizeL: 90*103cm

Žymos: ika sienos veidrodis, led miror, nuotrauka veidrodėliai, miracullum sienų lipdukai, veidrodis stovi, nuimamas veidrodis lapas, kino veidrodis, dekoro veidrodis sienos, veidrodis sienos, dekoro kambarys

Funkcija 6 15/28/54Pcs
Prekės Pavadinimas AFDEAL
Funkcija 1 veidrodis, sienų lipdukai
3 funkcija Kambarį dekoro
Formos Deimantas
Modelio Numeris 77097L
4 funkcija 3D Akrilo Lipdukas
Funkcija 7 Deimantai Trikampiai Veidrodinė Siena Lipdukas
Proga Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis
2 funkcija Sienos veidrodis lipdukai
Funkcija 5 Naujas modelis
Medžiaga Akrilo
Kilmės KN(Kilmės)
modelis Veidrodžio Paviršiaus Sienos Lipdukas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų