Karšto 30ml Vitamino C Veido Serumas Anti-age Kremas Pažangi Formulė Hialurono Rūgštis Mažina linijas orbita srityje

€4.47

€5.45

-17 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kryptimis Kryptimis: LOPO mėginys REKOMENDACIJA - Tai yra penkių KONCENTRUOTA ir efektyvi veido serumo sudėtyje yra aktyvios augalinės kilmės ingredientų, kurie gali sukelti odos dirginimą ar breakouts tiems, kurie su augalų alergijos.SVARBU, kad jums atlikti pleistras-bandymo produkto 24 valandas prieš reguliariai taikymą, siekiant užtikrinti, kad produktas yra gerai tinka jūsų odai.Jei formulė yra suderinamas su jūsų odą, taikyti 3-5 lašų vieną kartą per dieną, po drėkintuvai.Tik išoriniam naudojimui.Effections 1.Balinimas: Yra turtingas VC,efektyviai skaistina iki jūsų odą, o panaikinti melanino pigmentai 2.Sumažinti melanino: Gamina reakcijos tarp didelės koncentracijos VC ekstraktai ir melanino,sumažina melanino šviesai pigmento 3.Remonto pažeistų odos: Pepair odą nuo nudegimo ir kitų problemų,tokių kaip skutimas,sukelia ilgalaikius netinkamas gydymas 4.Iš visų pusių apsauga: Kruopščiai pagerina odos remonto galimybę užkirsti kelią vėl pasirodys užsispyręs strazdanų.Apie gaminį 1.Išplėstinė Antioksidantas Serumas - būtinos maistinės medžiagos kolageno gamybą, vitaminas C sąveikauja mišinius su Botanikos Hialurono Rūgštis ir Vitaminas E ši pažangi formulė, skirtos tikslinėms dažniausiai senėjimo požymius, įskaitant ryškumą, stangrumą, smulkių linijų, raukšlių, tamsių dėmių & saulės dėmės. 2.PRODUKTO odos elgiamasi su mūsų Vitamino C Serumas yra ryškus.naujesnis ieško odos, pagerėjo tono ir aiškumo, mažesnių poras, mažiau breakouts, baudos linijos ir tamsių dėmių. 3.Augalų Preparatas - be sintetinių spalvų priedai, kvepalų, ir stabilizatoriai, dinamiška aktyvi augalų, pavyzdžiui, erškėtuogės,žaliosios arbatos, Botanikos Hialurono Rūgštis, astaxantin ir AhA veido serumas sujungti į šilkiniai sklandžiai serumo, kuris gali būti naudojamas dieną ir naktį. 4.INTENSYVUS DRĖGMĖS & HIDRATACIJA - Hialurono Rūgšties Serumas siūlo geriausias sprendimas teikti momentinių pagalbą net sausiausia lopai odos ant veido ar kūno, kad gali reikalauti drėkinantis vietoje gydymą.Su šios pažangios drėkinantis veiksmų, jūs\'ll pranešimas labai prieš ir po rezultatų gauti jūsų odos grįžti į tvirtą ir jaunatvišką išvaizdą. 5.KOVOTI su SAUSA ODA ŠALTINIS - Šis Hialurono Rūgšties Serumas veikia greitai drėkinti odą ir padeda sumažinti keistokas ar odos pleiskanojimas spots.By atsikratyti šiose sausose vietovėse, jūs won\ \ 't turi nerimauti dėl spragų ar dehidratuotos odos nebėra. 6.GALINGAS ir PROFESINĖS STIPRUMO ir KOKYBĖS - Su aukščiausiojo mineralinių infuzijos, šis serumas yra veiksmingiausia mitybos, veido padidinti įmanoma.Atsikratyti savo odą, tamsius ratilus ir sausumas, su aukščiausios kokybės ingredientų šis serumas, kad suteiktų jūsų odai drėgmės per Vitaminų C ir E. Sujungti šį serumą su savo mėgstamą kremas, kaukė, kremas, ar kremas sveika ir švytinti veido.

2. Laivybos Paslaugos:

1.Užsakymai bus išsiųsti per 24 valandas po to, kai sumokėta.kaip įprasta, laivybos laikas yra apie 4-6 darbo savaitę, Jei yra keletas priežasčių, todėl krovinio vėlavimo ,tikiuosi, jūs galite suprasti.Laivybos laikas, per Švenčių Sezoną(Kalėdų ,Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku,prašome pridėti dar 5-10days kaip atidėjimas,labai ačiū už jūsų geranorišką supratimą! 2.Galite pasirinkti iš Express " Standarto, Malaizija Registruotu Paštu, Kinija Paštu Registruota Sklypas, Honkonge Registruotą Siuntinį, kaip įprasta, ji trunka 4-6 savaites, be to, galite pasirinkti Epacket, jie bus greičiau, taip pat galite pasirinkti, DHL ir EMS, Fedex, jie Yra per kurjerį, jei norite gauti kuo greičiau juos, tai bus jūsų geriausias pasirinkimas.Bet mes tik bus atsakingas už tam tikras laivybos išlaidos, jums reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį ,ačiū už jūsų geranorišką supratimą! 3.Jei jūsų visos kainos yra daugiau $300.00, mes išsiųsti juos Express ,nereikės mokėti papildomų mokesčių .

3. Jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $ 5, nėra stebėjimo informacija, neatidarykite ginčo per 60 dienų, nes galite pasirinkti logistika yra labai pigūs.negalėjo būti kelio.Dėkojame už jūsų supratimą.

3.Grąžinimo Politika

100% Pinigų grąžinimo garantija dėl kiekvienos prekės.

1 ) Prašome susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų prekės (- ių).

2 ) grąžinti pinigus Iicluding P&P bus suteiktas tuo atveju, jei prekės (- ių), nėra taip, kaip aprašyta.

Žymos: carhartt skutimosi krepšys, daimond tapybos vyras, carhartt žmogus piniginės, atvejais mielas animacinių filmų u, carhartt seilinukai žiemą, carhartt priedai, daimond šalies brangenybės, daimond žiedas 2 ct, carhartt gobtuvu liemenė

Sertifikavimo GZZZ
Modelio Numeris veido serumas
Formulės Skystis
Kilmės KN(Kilmės)
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Komponentas Serumas
Funkcija Drėkinamasis
Lytis Moteris
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Pažymėjimo Numeris xx
GZZZ YGZWBZ

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų