5VNT Dūmų Stogo Kabina Gabaritiniai Žibintai Apima Lemputes Ford F150 F250 F350 F450 F550

€4.58

€10.18

-55 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto aprašymas:

1.Užvalkalai yra pagaminti iš kokybės ABS plastiko, nebus išnyks iš ekspozicijos, transporto priemonėse turi būti įrengta Gamyklos OEM Kabina Šviesos (Tiesioginiai Pakeitimas Apima).

2.Super šviesus, skaidrus/balti žibintai padidinti matomumą prieblandoje, ir blogos oro sąlygos.

3.Ateiti su LED lemputėmis viduje.5-5050-SMD LED Didelės Galios automobilių gabaritinis žibintas, tiesioginis pakaitalas OEM gamyklos akcijų kabina žymeklis apima.Apversti, LED lemputes, daugiau nei 180 laipsnių, jei tai nereikia šviesą ( keisti į dešinę poliraty) .Puikiai tinka ir Nėra nuotėkio.

4.Lengva įdiegti,profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama!Nereikia gręžti, kol visos vietos nustatymo yra padaryta.Gręžimas nereikalingas, jei jūsų transporto priemonės ateina su vertybinių popierių stogo žibintus.Padėties nustatymo & gręžimo reikalingas, kai įdiegta, kitoms transporto priemonėms.

5.Tinka Ford F-250 F-350 F-450 F-550 Super Duty.Pastaba: Dūmų objektyvo dangtelis ir LED šviesos pakeitimo (tik laidynas ir pagrindo nėra komplekte).

Techniniai duomenys:

Medžiaga:ABS

Kabinos Stogo Šviesos Dangčiu Spalva: Dūmų

LED Spalva: Balta

Dydis:3.55*2.78*1.52 į

Paketas apima:

5 x LED Lemputės

5 x Kabina Gabaritiniai Žibintai umbra

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: ford f 350, drone f450, ford f350, ford f150, f450, tabako, ford raptor, led varžtas, can magistralės honda, laikiklis tv mount

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Dome Light

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų